Ceea ce te atrage cel mai mult la un barbat este zambetul sau? Inseamna ca ai o intuitie extraordinara si un dar iesit din comun de a anticipa reactiile si gandurile persoanelor cu care intri in contact.

Pielea – Personalitate pragmatica

Nu esti deloc o personalitate emotionala, ci pragmatica si cerebrala. Te sperie tot ceea ce ai senzatia ca nu poti controla, ceea ce nu poti simti si experimenta prin pielea ta, prin simturile tale si mai ales prin constiinta si rationalitatea ta. Iti place sa mentii contactul cu oamenii si nu ai putea trai izolata mai mult de cateva zile. Ai nevoie de lucruri concrete si palpabile in viata ta care sa-ti certifice existenta ca fiinta sociala. Ai un fel de cult al obiectelor si esti extrem de grijulie si atenta cu lucrurile, dar si cu persoanele la care tii cu adevarat. Nu esti nesigura pe tine si nici materialista, insa ai nevoie in permanenta de confirmari spirituale si materiale de la barbatul care iti este partener de viata.

Mainile – Personalitate artistica

Impulsiva, non-conformista, inovatoare, exploratoare, delicata, spontana, cu un simt estetic extrem de bine dezvoltat, cautand frumosul si senzatiile unice, estetice chiar si in lucrurile insignifiante si banale... pe scurt, acesta este felul tau de a fi in cazul in care primul lucru care te fascineaza la un barbat sunt mainile. Majoritatea relatiilor tale de prietenie si de iubire se bazeaza pe asumarea individualitatii si de asemenea pe intelegerea libertatii pe care o presupune aceasta individualitate. Esti usor excentrica, ai un caracter dificil si un spirit libertin. Unii te iubesc tocmai pentru felul in care esti, altii nu te inteleg sub nicio forma, iar pentru unii esti o enigma imposibil de dezlegat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Bineinteles, atractia nu se manifesta intotdeauna la nivelul fizicului si al gesturilor. Atitudinea caracteristica unei anumite persoane, felul de a fi si de a se comporta, detalii si lucruri ce ies din sfera vizualului, trasaturile de caracter pe care subconstientul tau le considera interesante... sunt alti factori care stau la baza atractiei sau chiar a dragostei. Insa despre acestea, in articolele urmatoare...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri