Fruntea inalta si lata tradeaza o personalitate deosebita, un intelect care se bazeaza foarte mult pe intuitie si instincte, un spirit nobil si aristocrat.

Fruntea inalta si lata tradeaza o personalitate deosebita, un intelect care se bazeaza foarte mult pe intuitie si instincte, un spirit nobil si aristocrat. Cei cu fruntea inalta si lata sunt persoane corecte si cinstite, cu o mare incredere in potentialul celor din jur, visatoare insa la o limita rezonabila.

Fruntea joasa si lata este fruntea omului care stie ce vrea de la sine si de la viata, omul care stie sa se faca placut doar prin personalitatea sa, prin ceea ce este si ceea ce gandeste. Persoanele cu fruntea joasa si lata stiu cum sa-si proportioneze resursele interioare si externe astfel incat sa reuseasca in ceea ce si-au propus fara sa se epuizeze energetic. Sunt persoane care prefera sa rezolve conflictele pe cale amiabila si de cele mai multe ori, gasesc o metoda linistita si pasnica pentru a-si pleda cauza.

Fruntea joasa si ingusta apartine unei personalitati sensibile sau schimbatoare. Persoanele cu fruntea joasa si ingusta sunt persoane ce pot fi cu usurinta influentate de opiniile si comportamentul celor din jur si intampina reale dificultati in a duce la bun sfarsit un plan sau o actiune inceputa daca sprijinul sau aprobarea celorlalti sunt intrerupte. Le place sa depinda de ceilalti. Au un fel jovial, optimist si placut de a fi ceea ce le face extrem de simpatice in ochii celor din jur.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Fruntea dreapta -Persoanele cu fruntea dreapta au un stil progresiv de gandire, iar reflexele lor, modul in care raspund unor actiuni, nu sunt dintre cele mai rapide. Daca scapa ceva din mana de exemplu, este foarte probabil sa nu-l prinda inainte de a ajunge la pamant. Deoarece au nevoie de o perioada de timp mai indelungata de adaptare, in conditii de stres sau de lucru sub presiune, aceste persoane nu se simt foarte confortabil . Este foarte posibil ca in punctele culminante de stres sa clacheze, pierzandu-si controlul chiar la final.

Au insa o gandire analitica si reusesc sa treaca cu succes la miezul real al problemei. Fac calcule peste calcule si au in vedere toate posibilitatile inainte de a lua o decizie finala. Desi aparent sunt persoane calme si rationale, isi pierd cumpatul atunci cand se simt prinse in taskuri multiple. Prima lor reactie in fata unei asemenea situatii este cea de a se panica si de a-si pierde cumpatul, nestiind cum sa gestioneze situatia.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri