Fruntea inalta si lata tradeaza o personalitate deosebita, un intelect care se bazeaza foarte mult pe intuitie si instincte, un spirit nobil si aristocrat.

Fruntea inclinata- Persoanele cu fruntea ingusta isi construiesc concluziile extrem de rapid, existand posibilitatea de a-si intrerupe interlocutorul de mai multe ori in timp ce acesta vorbeste. Motivul? Intuieste dinainte cuvintele pe care acesta urmeaza sa le exprime. Intre persoanele cu frunte dreapta (tip I) si cele cu frunte inclinata (tip II) exista o diferenta clara de viteza in gandire si reactii si de aceea, exista posibilitatea ca tipul II sa se plictiseasca in prezenta tipului II. Cei cu fruntea inclinata sunt impulsivi, dinamici, au reactii fizice spontane si naturale, iau decizii rapide care apartin mai mult momentului si imboldurilor decat ratiunii si cugetarii. O buna parte dintre acestia sunt sportivi innascuti.

Fruntea curbata- Multe din persoanele cu fruntea curbata lucreaza in domenii artistice si creatice. Aceste persoane pretuiesc libertatea si urasc regulile si restrictiile. Le place sa isi lase libera imaginatia si evita domeniile in care trebuie sa lucreze cu cifre si lucruri concrete, exacte. In schimb, nu le place sa fie cenzurati si controlati.F runtea curbata este un indiciu al nesupunerii si al rebeliunii de tip intelectual. Sunt persoane care pot excela in domenii care implica creativitatea daca li se acorda posibilitatea de a se exprima in conformitate cu propria personalitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri