7 Martie 2018 publicat în Lifestyle 13 share-uri

Integritatea este una dintre cele mai frumoase trasaturi pe care le poate demonstra o persoana. Integritatea ne ajuta sa navigam prin viata cu responsabilitate, maturitate si respect unii fata de ceilalti. Este o valoare pe care ar fi frumos sa o cultivam si sa o incurajam in jurul nostru. De ce ii admiram pe oamenii integri?

10. Oamenii integri accepta si alte perspective

Accepta cu usurinta argumente care nu sunt in acord cu propriile opinii si sunt capabili sa argumenteze cu calm, fara sa ii raneasca pe cei care gandesc diferit. Sunt manierati si daca considera ca o anumita disputa este sub standardul lor, prefera sa nu se coboare la acel nivel.

11. Oamenii integri nu profita de alti oameni

Aceste persoane nu profita de oamenii din jurul lor si in felul acesta isi construiesc relatii foarte solide, bazate pe incredere si suport. Ori de cate ori este necesar, ii ajuta pe ceilalti sa ajunga acolo unde isi doresc.

12. Oamenii integri ii respecta pe cei care merita

Oamenii integri nu isi asuma niciodata un merit care nu este al lor, creditandu-i mereu pe aceia care merita aprecierea. Mai mult decat atat, ei isi exprima mereu admiratia si respectul pentru oameni pe care ii admira pentru anumite realizari.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Foto: Pexels/ Matheus Bertelli

13. Oamenii integri stiu ca timpul celorlalti este valoros

Modul cum acesti oameni stiu sa respecte se manifesta la absolut toate nivelurile de interactiune. Oamenii integri stiu ca si timpul celorlalti este valoros, de aceea vor incerca mereu sa fie punctuali.

14. Oamenii integri sunt corecti

Daca au gasit o suma de bani, nu au nici cea mai vaga idee ca ar putea sa o pastreze, vor face tot posibilul sa inapoieze acei bani. In autobuz sunt totdeauna primii care ofera un loc unei persoane care are nevoie sau sunt gata sa intervina cand sunt martori la situatii abuzive, atunci cand cineva este in pericol in vreunfel.

15. Oamenii integri au teluri inalte

Si fac absolut tot ce le sta in putinta pentru a-si duce la indeplinire aspiratiile. Atunci cand simt ca s-au indepartat de tintele lor reusesc sa se ajusteze si sa se remonteze foarte repede. Cu multa daruire ii ajuta si pe cei la care tin sa isi indeplineasca idealurile. Sunt principalii sustinatori ai oamenilor cu vise marete, oricat de nebunesti ar suna.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri