8 Februarie 2018 publicat în Lifestyle 265 share-uri

Schimbandu-ne gandurile si atitudinea fata de lucrurile care conteaza cu adevarat pentru noi, ne putem schimba si viata.

Despre SLABICIUNE

5. Chiar daca nu ne place sa auzim acest lucru, aceasta este realitatea trista: oamenii din jur ne vor puternici, EI AU NEVOIE ca noi sa fim puternici. Nimeni nu ne vrea slabi, obositi, suferind, nefericiti sau deprimati. Nimeni nu are nevoie de astfel de oameni. Chiar daca pare ca cei din jur au alte asteptari de la noi, s-ar putea sa ne inselam. Impacati-va cu ideea ca aceasta regula se aplica aproape intotdeauna. Cugetati putin asupra a ceea ce v-am spus, trageti aer adanc in piept si veti vedea ca acesta nu este deloc un prilej de intristare.

Despre MUNCA

6. Fiecare om isi doreste sa aiba o pensie care sa ii asigure tot confortul si siguranta si cu cat mai repede, cu atat mai bine, de preferinta chiar acum, imediat daca se poate. Insa este doar o himera. Si nu pentru ca nu exista pensii care sa va scape de grija zilei de maine, ci pentru ca omul este facut sa munceasca, ARE NEVOIE sa munceasca. Cand vei realiza acest lucru, munca ta zilnica va incepe sa iti aduca bucurie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Despre PROBLEME

7. Invatati sa va minimalizati problemele, nu sa le exagerati. Subconstientului si psihicului nostru le este mai bine sa auda ca problema este mica, nesemnificativa, rezolvabila in loc sa auda ca este gigantica, imposibil de rezolvat. Si in loc sa va ganditi ca “viata mea nu are sens” e mai bine sa intelegeti ca, de fapt, problemele voastre nu au sens. Daca putem atat de usor sa ne devalorizam propria viata, de ce sa nu facem asta cu problemele pe care le intampinam?

Despre COPII

8. Noi, oamenii, dam nastere copiilor, pentru a intelege ce este iubirea adevarata, pentru a o trai pe propria piele si chiar pentru a deveni noi insine acea iubire adevarata.

Despre CASATORIE

9. Tinerii din ziua de astazi spun adesea: “La ce-mi trebuie mie casatoria? Se poate si fara ea, ba chiar e mai bine!” Ba nu se poate mai bine caci lumea s-a schimbat nu doar in sensul deprecierii casatoriei, ci si in sensul ca oamenii, in ansamblul lor, au devenit mai indiferenti unul fata de celalalt, nu mai reusesc sa construiasca relatii profunde. De multe ori, acum ii leaga afaceri si preocuparile comune, nu relatiile interumane. Intram intr-o lume in care singuratatea psihologica devine o adevarata epidemie. Dar prin si in casatorie, inca ne mai ramane posibilitatea de a gasi acea apropiere spirituala care nu ne lasa sa ne simtim singuri. Lucrul acesta trebuie tinut minte.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Nota! Chiar daca aceste idei circula pe internet sub diverse forme si ii sunt atribuite psihoterapeutului Andrei Kurpatov, nu se stie cu exactitate cine este autorul lor.

Foto homepage: agsandrew /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri