Ni se intampla uneori sa avem momente cand nu ne simtim deloc bine din punct de vedere emotional. Sunt momente absolut firesti prin care trecem toti.

15 intrebari pentru o vibratie inalta

9. Ti-ai facut timp saptamana aceasta pentru o activitate care iti face placere

De prea multe ori, uitam de acele lucruri care ne fac placere. Viata este facuta sa ne bucuram de ea si sa o umplem cu momente placute. Nu amana pasiunile si hobby-urile tale!

10. Ti-ai facut parul? Ai purtat haine care iti plac?

Poarta haine dragute! Aranjeaza-ti parul. De multe ori, aceste mici detalii pot sa faca diferenta ajutandu-ne sa ne recapatam tonusul si optimismul.

Foto: Pexels

11. Ti-ai spus ceva dragut si gentil in ultima ora?

Majoritatea dintre noi suntem foarte critici pentru ca nu ne consideram destul de buni sau ca nu am facut suficient de bine ceva. Modul cum imputernicim aceasta voce negativa din capul nostru ne scade adesea vibratia personala. Fii bland/a cu tine si in felul acesta iti pastrezi optimismul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia

12. Ai ascultat muzica inaltatoare?

Muzica are capacitatea de a ne vindeca si de a ne atrage pe vibratii inalte foarte repede. Cand te simti posomorit/a iti recomandam sa asculti muzica placuta, vindecatoare, linistitoare.

Iti recomandam si: Playlist Ludovico Einaudi, TOP 10 compozitii linistitoare

13. Ai petrecut timp in natura in ultimele 3 zile?

Este foarte vindecator sa petrecem timp in natura. Fa-ti un obicei din a merge cat de des poti in parc, in padure sau pe malul unei ape. Vei vedea cat de bine te vei simti in contact cu natura si ce stare placuta iti va da acest obicei.

Foto: Pexels

14. Ai adresat acele ganduri sau sentimente care nu iti dau pace?

Sa ai ceva ca o piatra pe suflet sau ganduri repetitive care te trag in jos iti pot da o stare de irascibilitate si anxietate. De obicei, oamenii proceseaza aceste sentimente la nivel inconstient, dar este foarte important sa avem momente cand putem sta cu noi insine si a ne asculta vocea durerilor. Daca este ceva ce te tulbura considera acest exercitiu de constientizare: povesteste cuiva drag, in care ai incredere sau asterne pe hartie aceste temeri.

Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Primele instituții de învățământ din România cu risc seismic care vor fi reabilitate prin PNRR Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

Sa povestesti ceea ce simti este una dintre cele mai eficiente metode prin care ne putem auto-imputernici.

Iti recomandam si: Byron Katie: LUCRAREA - 4 intrebari pe care sa ti le pui in legatura cu gandurile tale rele

15. Ai refelctat asupra lucrurilor pentru care simti recunostinta?

Vibratia recunostintei este cea mai puternica din Univers. Sa aducem multumire pentru aspectele pozitive ale vietilor noastre este in acelasi timp una dintre cele mai raide metode prin care ne putem schimba starea. Refelcta asupra a 7 lucruri fata de care te simti recunoscator/oare si vezi cum ti se va lumina ziua!

Un articol dupa o idee originala foreverconscious.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri