28 Septembrie 2017 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Este important sa ne antrenam capacitatea de a ne asculta instinctul. Cele mai frumoase povesti de succes au la baza abilitatea a de a nu ignora cea mai inteleapta voce interioara - intuitia.

Asculta vocea intuitiei!

3. Intuitie pe care trebuie sa o asculti – Sentimentul de pericol

Indiferent de momentul cand apare aceasta senzatie, trebuie sa o urmezi! Aminteste-ti ca mare parte a activitatii creierului nostru este dedicata procesarii de informatii inconstiente care nu sunt accesibile mintii noastre constiente. Astfel incat, subconstientul este capabil sa capteze semnale importante, inainte ca tu sa devii constient/a deplin.

Partile primitive ale creierului nostru sunt adaptate la a observa posibile ameninatri la adresa sigurantei noastre. Este foarte important sa asculti aceste semnale.

4. Intuitie pe care trebuie sa o asculti – Atractia fata de cineva

Exista cateva aspecte pozitive in legatura cu alte persoane care merita atentia noastra. Unul dintre acestea ar fi sentimentul ca trebuie sa ajutam pe cineva – chiar daca pe moment nu vezi un motiv concret pentru a face asta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Uneori se intampla sa fim persoana potrivita la locul potrivit si de obicei, a face o fapta buna nu ne consta absolut nimic. Putem uneori sa facem cu adevarat o diferenta in viata cuiva.

Alte ori, ne simtim atarsi de o persoana pentru ca simtim ca aceasta ne poate ajuta in indeplinirea unor tinte pe care le avem si ca poate juca un rol important in viata noastra. Poate fi vorba despre un coleg, profesor, mentor sau un potential partener romantic. Si in acest caz, atractia fata de acea persoana este puternica si este bine sa dam curs acestei chemari. Daca instinctul te indeamna puternic sa deschizi o conversatie cu cineva, da curs acestui sentiment si initiaza un prim pas spre conexiune.

5. Instuitie pe care trebuie sa o asculti – Sentimentul ca ai dreptate

Nu iti sufoca niciodata sentimentul puternic ca ceva nu este potrivit pentru tine. Inima ta stie absolut tot timpul ce este bine pentru tine, inainte ca mintea ta sa poata procesa din punct de vedere logic informatiile.Prea des alegem sa nu dam curs sentimentului ca "ceva nu este in regula" sau ca avem dreptate in privinta unei situatii. Invata sa nu iti mai negi absolut niciun aspect al vietii tale.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Spune mereu: "Acesta este adevarul fiintei mele si il accept ca atare." - Louise Hay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri