Daca eu-ul tau din viitor s-ar putea intoarce in momentul prezent cu experienta pe care a acumulat-o, iata care sunt cele 20 de mesaje pe care ar dori sa ti le transmita:

Shannon Kaiser, fondatoarea PlayWithTheWorld.com, numit unul dintre cele mai bune 75 de site-uri de dezvoltare personala, este speaker international, profesor si autoarea cartii “The Self-Love Experiment”. Intr-un articol publicat pe mindbodygreen.com, Shannon Kaiser ne dezvaluie care sunt cele 20 de adevaruri ale vietii pe care nu le-am invatat la scoala, ci din propria experienta.

Asadar, daca eu-ul tau din viitor s-ar putea intoarce in momentul prezent cu experienta pe care a acumulat-o, iata care sunt cele 20 de mesaje pe care ar dori sa ti le transmita:

Shannon Kaiser: 20 de adevaruri despre viata de la Tine, cea din viitor

via mindbodygreen.com

Draga mea, te iubesc. Si chiar daca anii vor trece cat ai clipi din ochi si viitorul va deveni prezent fara sa realizezi, sunt cateva lucruri pe care le stii deja, dar pe care as dori sa ti le reamintesc ACUM. Acum, chiar in acest moment, vreau sa stii ca...

Sa stii ca...

1. Oricine trece prin ceva. Compasiunea este limbajul universal.

2. Pe masura ce imbatranesti, corpul tau se va schimba in mod neasteptat. Accepta pur si simplu.

3. Nu trebuie sa te placa toata lumea ca sa fii iubita.

4. Relatia cu cel mai mare potential din viata ta va fi cea cu tine insati. Cu cat mai repede poti deveni cel mai bun prieten al tau, cu atat mai usoara iti va fi viata.

Foto: Zdenek Venclik /Shutterstock

5. Esti mai frumoasa, mai inteligenta si capabila decat crezi tu despre tine.

6. Fericirea ta va fi direct proportionala cu ceea ce esti dispusa sa accepti si sa lasi sa fie.

7. Iertarea poate fi unul dintre cele mai grele lucruri pe care le vei avea vreodata de facut, dar odata ce o vei permite, vei simti o libertate neconditionata asa cum nu ti-ai imaginat vreodata.

8. Totul este conectat. Toate lucrurile prin care treci chiar acum sunt parte din ceva mult mai mare.

9. Dragostea nu se sfarseste niciodata. Relatiile isi pot schimba forma, insa dragostea ramane in inima ta pentru totdeauna.

10. Fricile si nesigurantele tale sunt parte din lectiile tale de viata. A le depasi face parte din misiunea si procesul vietii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri