15 Septembrie 2017 publicat în Lifestyle 87 share-uri

Cineva te-a blocat pe Facebook si ai simtit ca ti se naruie o lume? Spune-mi, cum se recladeste o lume... in care ai iubit!?

de Alexandra Serban

Timpuri de Facebook, Instagram, Whatsapp...  Discutii interminabile butonate prin touchscreen... Intalniri la minutul 0, rupte abrupt, fara a cunoaste persoana...Iubiri tarzii, imaginate, sex la telefon, lipsa de timp, lipsa de comunicare si atingeri, cuvinte ce nu se spun sau glume duse la paroxism, prea multe emoticoane si prea putine mine vazute in real life, totul lipsit de viata, facut pentru a fi intrerupt abrupt...

Am invatat sa ne indragostim online.

AM invatat ca totul e musai a fi expus online.

Iubim sa ne stim adulati prin atentia data de like-uri (cu inimioare, triste, suparate, plangacioase, furioase), sa ne aratam fericirea pe un monitor, sa tanjim la ea sau sa lasam pe altii sa tanjeasca la asa presupusa fericire ce o avem noi… dar care e si ea un mare fake.

Foto: Angela Waye /Shutterstock

Am vazut zilele trecute filmul acela “THE SPACE BETWEEN US”… un baiat crescut pe Marte care isi gaseste o pamanteanca, vorbeste cu ea… si hopa… vine dupa ea, trece prin atatea. Pai nu degeaba Barbatii sunt de pe Marte, nu!? Iacata-l ca face pe dracu-n patru si coboara pe Pamant dupa ea.

Sincer, vreau si eu asa, ca deh, doar sunt o visatoare!! Scenariu de film american, dar nu stiu cum Dumnezeu acolo inca e posibil romantismul… la noi… cam rar sau tinut asa la insectar...

Un el care sa deschida usa unei masini pentru o ea abia cunoscuta. Ioooi, ce draaagutz, ma topesc, dar nu mai vad asa ceva.

Sa cunosti omul in timp stand cu el, vorbind cu el si nu intalnindu-te doar pentru sex. E asa de fain sa te apropii usor de persoana, sa o cunosti si altfel, pana la punctul culminant... sa descoperi cireasa de pe tort la final si descoperind-o, in timp, sa iti dai seama ca de fapt nu e asa amara cum se intampla de obicei - oare cum ar mai fi sa ne dam ragazul asta!?! Nu va e dor de pasii astia, molcomi, fara repeziciune?...

De ce ne grabim atata? Nu tot acolo ajungem?… la un final.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri