15 Septembrie 2017 publicat în Lifestyle 25 share-uri

Cineva te-a blocat pe Facebook si ai simtit ca ti se naruie o lume? Spune-mi, cum se recladeste o lume... in care ai iubit!?

Love is in the air. we should say. Nu, “LOVE IS ON FACEBOOK to look at it” or “Fake it till u make it!”… Atat de trist, cu ceva adrenalina goana, insa la final atat de trist…

Cred ca cel mai rau doare atunci cand, dupa ce stai si vorbesti doua luni si te intalnesti cu omul si stati impreuna vreo 5 zile si totul e ok si stii ca iti e si iti va ramane prieten de suflet si apoi mai vorbiti 2 luni… primesti block asa subit, naucitor… si nu intelegi de ce… atunci surpriza e mare… Insa stii cum se zice: bucura-te de ceea ce ai trait si ai simtit, asta va ramane intiparit in fiecare celula din tine, din ceea ce esti si din ceea ce nu vei mai fi cand se va pune punct.

Ce ai facut astazi pentru iubire si chiar si asa, cineva te-a BLOCAT acolo pe Facebook si ai simtit ca se naruie o lume!? Asa ca spune-mi, cum se recladeste o lume.… in care ai iubit!?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

* Un articol trimis de Alexandra Serban

Foto homepage: Annette Shaff /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri