2 Martie 2017 publicat în Lifestyle 7 share-uri

Marcia Sirota, psihiatru si autoare, ne arata cum sa avem relatii mai bune si sa fim mai fericiti prin cultivarea de obiceiuri sanatoase:

16. Increderea in sine. Este imposibil sa fii cu adevarat fericit cand te simti nesigur, in nesiguranta, anxios. A avea incredere in tine insuti ca gestionezi in mod eficient provocarile vietii iti va da un sentiment interior al sigurantei de care ai nevoie pentru a fi fericit.

17. Curiozitatea si invatarea. A fi curios in legatura cu idei, oameni si lumea din jurul tau te conecteaza mai profund la tot si duce la o experienta a invatarii care poate dura o viata. Ai o sursa constanta de imbogatire, stimulare si aventura.

18. Optimismul. A avea o atitudine pozitiva duce la fericire, insa a te crampona de speranta falsa iti va aduce doar frustrare. Optimismul temperat cu o atitudine realista este calea pentru a obtine adevarata fericire.

19. Pasiunea. Cu cat mai mult investesti in viata, cu atat mai multe obtii de la ea. Cand traiesti pe deplin si iubesti profund, viata are mai multe bogatii sa iti ofere. A opta pentru ea cu toata inima ta nu poate face decat sa te faca fericit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

20. Compasiunea fara mila. Cand iti asumi responsabilitatea pentru propria vindecare, implinire si succes si refuzi sa tolerezi lipsa de respect, fericirea te va gasi. Cand renunti sa mai fii un perfectionist sau sa faci pe plac tuturor, constientizeaza-ti implinirile si foloseste-ti experientele pentru a evolua. Fericirea va sosi cu siguranta.

By Marcia Sirota; Sursa: www.huffingtonpost.ca

Foto homepage: Anastasiia Fedorova / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri