2 Martie 2017 publicat în Lifestyle 7 share-uri

Marcia Sirota, psihiatru si autoare, ne arata cum sa avem relatii mai bune si sa fim mai fericiti prin cultivarea de obiceiuri sanatoase:

Marcia Sirota este autoare, speaker si psihiatru, fondator al Institutului Ruthless Compassion, urmarind sa ii ajute pe ceilalti sa aiba relatii mai bune si sa fie mai fericiti prin cultivarea de obiceiuri sanatoase. Intr-un articol publicat pe Huffingtonpost Canada, autoarea ne arata care sunt cei 20 de pasi catre o fericire autentica, adevarata:

Marcia Sirota: 20 de pasi catre fericirea adevarata

via huffingtonpost.ca

1. Auto-acceptarea. Nu poate exista fericire daca nu esti ok cu cine esti. A te accepta asa cum esti te motiveaza sa depui eforturi pentru a avea o viata buna.

2. Constientizarea. Fericirea este mai probabila cand vezi adevarul despre oameni si lucruri, cand iti pui ordine in prioritati si renunti la solutiile false, care par ca iti rezolva repede si usor problemele.

3. Bunatatea. Cand iti deschizi inima catre nevoile si dorintele celorlalti, ti se umple si inima. Cand poti darui liber, vei fi mai fericit si mai implinit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

4. Rabdarea. A avea totul imediat creeaza anxietate si stres. Cand poti astepta ca lucrurile sa evolueze si ai incredere in proces, este mai probabil ca fericirea sa te gaseasca.

5. Libertatea. Fericirea merge mana in mana cu eliberarea de orice nu iti mai este de folos sau iti cauzeaza durere. Cand esti atasat de oameni care te ranesc, de convingeri false, de o gandire obsesiva si comportamente vicioase, fericirea nu va sosi niciodata.

6. Echilibrul. Este important sa ai o atitudine echilibrata si o viata echilibrata, cu deopotriva seriozitate si distractie, munca si joaca, straduinta si odihna. Cand yin si yang sunt in armonie, fericirea este posibila.

7. Sensul: A urmari sa obtii bani, putere, faima de dragul lor creeaza o existenta goala, fara sens, insa a-ti aduce contributia in familia sau comunitatea ta, in societate, duce la fericire.

8. Scopul: A nu avea un scop duce la o viata goala si creeaza instrainarea. A avea un scop in viata iti ofera directie si concentrare. Cand ai ceva pentru care sa traiesti, ai o viata buna.

Foto int: Ditty_about_summer / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri