2 Martie 2017 publicat în Lifestyle 7 share-uri

Marcia Sirota, psihiatru si autoare, ne arata cum sa avem relatii mai bune si sa fim mai fericiti prin cultivarea de obiceiuri sanatoase:

9. Dragostea si conexiunea. Calitatea conexiunilor tale cu altii este responsabila pentru o buna parte din fericirea ta caci atasamentele sanatoase creeaza un sentiment de implinire, reconfortant, ca apartii. Fericirea poate veni din orice forma de dragoste, fie romantica, familiala sau platonica, insa singura forma fara de care nu poti trai este dragostea de sine.

10. Autenticitatea. A prezenta un eu fals este epuizant si demoralizant. Te deconecteaza de ceilalti caci nu stiu cine este adevaratul TU si te deconecteaza de tine insuti astfel incat pierzi contactul cu cine esti si cu ce iti doresti cu adevarat. Acest lucru creeaza instrainare si suferinta.

11. Creativitatea. A face lucruri, a genera noi idei, a rezolva probleme complexe si a te concentra pe ceva, in timp ce orice altceva cade pe un loc secundar, conduce catre mai multe fericire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Foto: Ollyy / Shutterstock.com

12. Angajamentul. A-ti asuma in totalitate angajamentul fata de ceva (indiferent ca este un proiect sau o relatie) inseamna ca ai investit in totalitate in el; esti capabil sa culegi cele mai mari beneficii si sa obtii cea mai mare satisfactie din acest lucru.

13. Intregul. Fericirea vine de la toate deopotriva: de la corp, minte, spirit si emotii. Cand toate partile tale lucreaza impreuna in loc sa fie in dezacord unele cu altele experimentezi pacea interioara, o ruda apropiata a fericirii.

14. Deprinderea. A infrunta provocarile fata in fata, a invata noi abilitati, a depasi obstacolele si a-ti atinge telurile, toate iti ofera un sentiment al implinirii, al increderii si al mandriei de sine.

15. Distractia si joaca. Abilitatea de a te angaja intr-o joaca plina de veselie face posibila o existenta fericita. Cand poti explora, poarta-te nebuneste, uita de tine insuti si renunta la toate grijile tale pentru un moment. Fericirea ti se va arata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri