Cadourile de Craciun sunt foarte variate si acopera o gama larga de gusturi si cerinte. Daca nu stii ce sa cumperi, o alternativa sigura este achizitia unor produse naturiste.

Din ce in ce mai populare - cosmeticele, alimentele si suplimentele bio sau eco - sunt propuneri utile si sanatoase pentru familie si prieteni, mai ales in preajma sarbatorilor de iarna. Cu ingrediente vegane, lista de cadouri pentru cei care aleg un stil de viata sanatos este deosebita si rasfata destinatarul care va primi o portie de sanatate.

Ca sa iti fie mai usor, am selectat pentru tine cateva cadouri ideale pentru cei care opteaza pentru sanatate la pachet. In plus, multe dintre acestea sunt la reduceri pe magazinul Vegis: in perioada 13-15 decembrie organizeaza Targul de Craciun, ocazie cu care poti cumpara peste 3000 de produse cu reduceri de pana la 80%.

- Superalimente Vegis: poti alege dintre ceaiuri, fructe uscate, fulgi, musli, produse care servesc mai multor retete. Noi recomandam crema vegetala tartinabila cu aroma asiatica, o combinatie intre ulei de cocos si de masline, otet de mere, ierburi aromatice, usturoi dulce – un mic dejun yammi yammi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii

- Apicole cu beneficii uimitoare pentru corp. In topul cautarilor sunt produsele care ajuta la cresterea imunitatii sau cele cu care se previn bolile de sezon. Un energizant incredibil este mierea cu polen si laptisor de matca.

- Daca ai inspiratie poti face un cos cadou doar cu produse bio, cadouri alimentare fara adaosuri si dulciuri fara zahar. Neaparat sa adaugi in pachetul cadou o conserva cu fructe tropicale pentru un desert racoritor.

- De la alimentara eco alege uleiul de masline extravirgin ecologic presat la rece, atat de mult folosit in bucatarie la diverse preparate, salate, dar si la tratamente naturiste pentru corp si ten. Este disponibil intr-un ambalaj elegant pentru o nota de finete.

Spor la shopping si nu uita ca micile bucurii stau in zambete.

Sursa foto: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri