Super luna de pe 14 decembrie va aduce cu sine o schimbare vibrationala si energetica pe care este imposibil sa nu o resimti si pe care este indicat sa o folosesti in avantajul tau

Super Luna plina de pe 14 decembrie va cadea in semnul Gemenilor si va face o opozitie cu Soarele si Saturn in Sagetator. Ea va fi ultima super luna dintr-un ciclu astral de luni care ne-au luminat cerul in ultima perioada si al caror scop pe plan mistic-astral a fost acela de a ne facilita trezirea interioara.

14 decembrie 2016 - Super Luna Plina in Gemeni. Cum ne influenteaza energetic si emotional?

Super luna de pe 14 decembrie va aduce cu sine o schimbare vibrationala si energetica pe care este imposibil sa nu o resimti si pe care este indicat sa o folosesti in avantajul tau. Faptul ca aceasta ultima super luna a anului este chiar in semnul Gemeni nu este deloc intamplator. Acest semn zodiacal ne invata sa traim asa cum ar trebui sa traim cu totii, in iubire si avand libertatea de a fi ceea ce suntem cu adevarat.

“Luna Plina din 14 decembrie 2016 are loc cu Luna pe gradul 22:26 Gemeni in opozitie (aspect astrologic de 180 grade ) cu Soarele in Sagetator gradul 22:26. Orice faza de Luna Plina cantareste faptele trecute si rasplateste binele si pedepseste raul”, se arata pe site-ul de astrologie adriana-astro.com.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

“Influenta cea mai mare a acestei energii o vor simti persoanele nascute in jurul datei de 14 in semnele mutabile: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti dar o vor simti si cei care in harta lor natala au planete in apropierea gradului 23 din orice semn zodiacal”, se precizeaza in aceeasi publicatie.

Super luna de pe 14 decembrie reprezinta momentul prielnic pentru a te folosi de puterea acestei vibratii astfel incat sa faci anumite schimbari in viata ta, aducand-o in punctul in care iti doresti. Evenimentele astrale din ultimele luni au tot scos la lumina tot ceea ce se afla in strafundurile sufletului tau si din diverse motive il sabotai sau nu ii permiteai sa iasa la suprafata. Aceasta ultima super luna a anului continua in aceasta nota, sapa si mai adanc fortandu-te sa actionezi benefic tie. Prin urmare, asculta-te bine si rezolva acele situatii pe care amanai sau evitai sa le infrunti. Acum este momentul prielnic sa le confrunti.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

De asemenea, aceasta luna in Pesti iti va facilita progresul, fiindu-ti mult mai usor sa renunti la acele lucruri care nu iti mai erau de folos sau care iti impiedicau evolutia.

Energia lui 2017 este una noua si proaspata, iar acest final de 2016 pregateste si deschide calea unor noi inceputuri si faciliteaza intrarea in aceasta noua etapa vibrationala. Foarte posibil sa fii nevoita sa iti schimbi si perspectivele asupra modului in care relationezi cu ceilalti si cu ceea ce se intampla in jurul tau.

Aceasta super luna ne va incuraja de asemenea sa renuntam la acea “indarjire”, la ideea ca in viata trebuie sa te lupti din greu pentru a avea ceea ce iti doresti. Va miza in schimb pe ideea a te lasa purtat de viata, de a fi flexibil, de a fi deschis, de a lasa totul sa vina natural si firest, fara sa fortezi. Ne va invata sa ne deschidem inimile si sa primim neprevazutul in viata noastra cu bratele deschise.

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Caria dentară – ce este și cum se tratează Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Unora, aceasta energie a schimbarii adusa de Luna si de dorinta de eliberare a sinelui conferita de semnul Gemenilor le poate zdruncina putin viata in urmatoarea perioada. Insa atata timp cat renuntati la ceea ce va tinea pe loc si va bloca existenta, tot raul va fi inspre mult bine.

Citeste mai multe despre super luna plina de pe 14 decembrie 2016 pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri