28 Octombrie 2016 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Cititi una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste din ultima vreme:

Sa iubesti este sa te uiti inauntrul tau.

Nu sunt perfect si deseori nu am dreptate. Sunt naiv, comun, arogant si ranit. Sa iubesti inseamna sa vezi toate astea si cum ma afecteaza. Cum toate astea il ranesc pe celalalt si cum pot eu sa evoluez. Doar cand vad cum ma port si de ce simt, pot sa inteleg tot ce sunt si sa o ofer cu adevarat.

Sa iubesti inseamna sa crezi in mine.

Sa imi simti puterea si sa imi respecti inima. Sa iei o pozitie ferma fata de nevoile mele, sa nu blamezi si sa nu renunti. Sa stii ca merit, ca sunt unic si imperfect intr-un mod frumos. Trebuie sa stiu ca pot fi iubit si ca merit bunatate. Trebuie sa ma vad asa cum vreau sa fiu vazut. Asa cum sunt.

Sa iubesc inseamna sa fiu onest.

In legatura cu ce simt si de ce. Atat fata de ea, cat si fata de mine astfel incat sa putem vedea amandoi. Nu poate sa imi poarte tot al meu pana cand nu il port catre cer. Trebuie sa fiu sincer cu mine cand vine vorba de inima mea si sa nu chestionez ce am nevoie de ceva, ci sa imbratisez acest lucru si sa o cer cu indrazneala. Trebuie sa fiu cu adevarat sincer. Nu nepasator la nivelul de suprafata. Trebuie sa fiu pregatit sa nu am dreptate, sa fiu egoist si sa supar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Caria dentară – ce este și cum se tratează

Sa iubesti inseamna sa lupti.

Sa crezi ca poate fi mai bine si sa lupti impotriva demonilor care ne mananca dragostea. Sa gasesti o solutie cand nimic nu pare posibil. Sa fiu neabatut in incercarea de a-mi realiza promisiunea. Sa ma duc inapoi si sa invat unde am gresit si sa lupt ca de data aceasta sa fie diferit.

Si apoi, bineinteles, trebuie sa invat cum sa fac toate acestea.

Sursa: www.elephantjournal.com

Foto: Pixabay

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la newsletterul Garbo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri