24 Octombrie 2016 publicat în Lifestyle 28 share-uri

Adevarul pentru mine este atunci cand emotiile, gandurile si comportamentele sunt in consonanta, cand acestea au in spate ceea ce realmente imi doresc pentru mine, cand mi se face pielea de gaina si stiu cu toata fiinta ca acesta este ADEVARUL meu.

Poate fi un dar pretios sa ne mintim pe noi, cumva reusim sa ne pacalim intregul sistem si sa mergem mai departe ignorand realitatea care ne înconjoar . Acest dar era pretios mai ales pe timp de criza, de urgenta, cum li s-a intamplat strabunilor nostri care au luptat pe front si ca sa reuseasca sa depaseasca momentele dificile, se minteau ca nu le este foame, frig etc. Insa in zilele noastre nu stiu cat de util mai este sa facem acest lucru, cu siguranta putem gasi diferite motive plauzibile, insa aici as vrea sa ma concentrez pe ceea ce ar presupune sa ne conectam cu ADEVARUL din noi.

Cand simt ca acela este adevarul adevarat? Daca o facem in mod inconstient, probabil ne vom spune ca este foarte greu, insa este ca atunci cand ti-ai legat pentru prima oara sireturile de la pantofi, la prima vedere parea imposibil insa acum o faci fara sa te mai gandesti, este deja un reflex. Asadar, am putea sa ne exersam acest muschi al ADEVARULUI fata de noi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Ce fac eu atunci cand vreau sa descoper care este ADEVARUL meu?

1. Imi analizez emotiile

Mi se intampla uneori sa reactionez la primul impuls al unei emotii, insa in ultimii ani m-am educat sa stau un pic cu mine in majoritatea cazurilor, inainte sa ma lansez ca o racheta in reactie. Si sed intr-o autoanaliza in care imi adresez cateva intrebari de genul:
Ce emotie imi starneste aceasta situatie/persoana?
De fapt, care este sursa acestei emotii? Ce anume a provocat-o?
Este ceva ce activeaza chestii nerezolvate din trecut?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri