Greutatile si indoielile care apar in viata noastra ne provoaca de fapt sa ne maturizam si traseaza un drum al reonectarii cu noi insine. Ne revenim daca in sfarsit reusim sa facem Pace cu interiorul nostru, cu ceea ce suntem, cu prezentul... Sa ne recastigam pe noi insine este cel mai mare dar pe care ni-l putem face.

3. Practica pentru viata: Imbratisez viata si posibilitatile care se desfasoara in fata mea

Fiecare moment pe care il traim are la baza alegeri pe care le-am facut in trecut. Odata ce devenim constienti de acest aspect putem sa ne impacam mai usor cu momentul prezent. Atunci cand am invatat sa ne acceptam pe noi in interiorul nostru, reusim sa acceptam si ceea ce manifesta in afara noastra, iar din spatiul multumirii, putem crea o viata mai frumoasa, mai buna, pas cu pas, perfect constiente ca avem aceasta posibilitate.

Foto: Flickr/ avrdreamer

4. Practica pentru viata: Sunt recunoscatoare

Cand nu stiam ce sa mai fac ca sa imi revin, ultima incercare pe care mi-am propus-o de a ma reechilibra, a fost sa imi fac un jurnal al recunostintei. Am zis sa incep cu un proiect de o luna si sa testez ce se intampla cu mine. In fiecare seara mi-am notat toate lucrurile, intamplarile, maruntisurile, interactiunile, observatiile, oamenii... absolut toate lucrurile care ma faceau sa ma simt recunoscatoare pentru viata mea. Nu a durat mult pana cand bucuria de a trai s-a reinstalat in viata mea. Aceste notite au functionat precum niste medicamente pentru suflet sid e atunci practic acest obicei de a pune in balanta si de fi constienta e toate lucrurile frumoase din viata mea. Uneori uitam cata bine-cuvantare e in vietile noastre si ne cramponam doar de acel ceva care pare sa nu mearga.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Lasam energia universului sa curga prin noi atunci cand suntem recunoscatori.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri