Greutatile si indoielile care apar in viata noastra ne provoaca de fapt sa ne maturizam si traseaza un drum al reonectarii cu noi insine. Ne revenim daca in sfarsit reusim sa facem Pace cu interiorul nostru, cu ceea ce suntem, cu prezentul... Sa ne recastigam pe noi insine este cel mai mare dar pe care ni-l putem face.

1. Practica pentru viata: Sunt in contact cu emotiile si sentimentele mele

Foto: Pixabay

Pe drumul maturizarii interioare, sa iti dezvolti inteligenta emotionala este unul dintre cele mai importante aspecte. Atunci cand iti imbratisezi emotiile, atunci te asculti, atunci te validezi si inveti sa te iubesti cu adevarat. Adevarata calatorie este una interioara, spun marii intelepti ai lumii, referindu-se la multitudinea de aspecte din adancul nostru pe care trebuie sa le acceptam, integram, onoram si vindecam.

Emotiile puternice negative vorbesc adesea despre ranile nevindecate ale copilului interior. Cand ne conectam cu emotiile ne vindecam si in acelasi timp invatam sa ne bucuram de noi insine, acceptandu-ne asa cum suntem.

2. Practica pentru viata: Sunt in contact cu trupul eu

Sa ne bucuram de corpurile noastre si de forma fizica pe care am capatat-o in aceasta viata, reprezinta un omagiu adus insasi vietii. O forma fizica buna asigura de asemenea sanatatea organismului si un tonus mental. Cand suntem in concatct cu trupu nostru ne deschidem curgerii energiei vietii prin fiintele noastre. Am reusit sa ma conectez la corpul meu prin intermediul dansului, dar sunt oameni care au acelasi proces prin intermediul kinetoterapiei sau practicilor yoga.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Cel mai simplu mod prin care ne putem in contact cu vibratia noastra interioara si corpul, este sa ne ascultam respiratia, apoi, prin meditatie ne putem drectiona atentia catre alte parti ale corpului. Constientizandu-ne corpul, ne iubim.

Citeste mai departe >>>

Foto: Flickr/ chiaralily


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri