"Sunt speriata ca nu o sa mai simt la fel cu nimeni altcineva", am soptit. El mi-a strans mainile. "Sunt speriat ca o sa simti."

Colleen Hoover este o scriitoare americana extrem de populara in era actuala si autoare a 7 romane, toate best-seller-uri New York Times. Descoperiti cateva dintre cele mai frumoase si speciale cuvinte si citate despre dragoste desprinse din cartile sale:

Colleen Hoover: 23 de citate frumoase si adevarate despre dragoste

“Sunt speriata ca nu o sa mai simt la fel cu nimeni altcineva”, am soptit. El mi-a strans mainile. “Sunt speriat ca o sa simti.”

“Asta este ce se intampla cand doi oameni devin unul: nu mai impartasesc doar dragostea. Impartasesc de asemenea si toata durerea, supararea, intristarea si mahnirea.”

“Cred ca dragostea este un cuvant pe care il definesti cu greu”, I-am spus ei. “Poti sa iubesti multe lucruri la o persoana si totusi sa nu iubesti persoana in intregul ei.”

“Ma uit la reflexia mea in oglinda si vad o fata care vrea cu disperare sa ierte un baiat, insa nu fara sa se injoseasca mai intai.”

“Este uimitor cum nu realizezi cat de singur si de speriat ai fost pana cand nu ai pe cineva langa tine care sa te sprijine.”

“Te iubesc atat de mult.” Vocea lui este linistita si plina de frica. “O sa te iubesc intotdeauna. Chiar si atunci cand nu pot.” La auzul cuvintelor lui, lacrimile mele au inceput sa curga si mai tare. “Iar eu o sa te iubesc intotdeauna. Chiar si atunci cand nu ar trebui.”

“Am nevoie de cineva care sa fie dispus sa ma vegheze in timp ce infrunt oceanul si apoi sa ma provoace sa nu ma inec.”

“Ma saruta ca si cum imi da fiecare sarut pe care si-ar fi dorit sa mi-l dea in trecut si fiecare sarut pe care o sa-si doreasca sa mi-l poata da in viitor. Toate deodata.”

“Asa este cand o persoana dezvolta o atractie pentru cineva. El este nicaieri, apoi brusc este peste tot, indiferent daca tu vrei ca el sa fie sau nu.”

“Stiu ca gandul de a-ti infrunta trecutul te inspaimanta. Inspaimanta pe fiecare om. Insa uneori nu o facem pentru noi insine. O facem pentru oamenii pe care ii iubim mai mult decat pe noi insine.”

“Merita mai mult. Mult mai mult.
Ma merita pe mine.
Numai daca ar fi stiut asta.”

“Uneori nu avem o a doua sansa, Owen. Uneori lucrurile pur si simplu doar se termina.”
El s-a infiorat. “Nici macar nu am avut o prima sansa.”

“Poate ca este o bucata mica de timp, insa trecutul meu este al tau acum. Tot din el. Orice vrei sa stii, vreau sa iti spun. Insa doar daca imi promiti ca si eu pot sa am viitorul tau.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri