Traim intr-o lume diversa. FOTO: Vezi cum arata tinutele de nunta traditionale din lumea intreaga!

Wow, traim intr-o lume fascinanta tocmai prin diversitatea ei. India, Peru, Indonezia, Ghana, Nigeria, Kazakhstan.. descopera cateva dintre cele mai inedite si fascinante tinute ale mirilor si mireselor aflate in alte regiuni geografice si culturale:

Indiferent de cultura sau regiunea geografica careia ii apartinem, ziua in care iti unesti destinul cu o alta persoana se numara printre cele mai importante evenimente din viata cuiva. India, Peru, Indonezia, Ghana, Nigeria, Kazakhstan… miresele si mirii din lumea intreaga poarta in mod traditional vesminte speciale pentru a celebra frumusetea si importanta evenimentului. Chiar daca ne-am obisnuit sa asociem nuntile cu celebrele rochii albe de mireasa, diversitatea vestimentara cultura a lumii este fabuloasa si uimitoare.

Continentele lumii se lauda cu podoabe si tinute pline de culoare, iar in unele zone ale lumii ceremoniile de nunta au in vedere chiar si pictarea fetelor sau a mainilor/ picioarelor, in functie de traditiile locale, sau purtarea de voaluri si straturi de bijuterii ce doresc sa ascunda in chip misterios chipul. Bineinteles, nu toti respecta traditiile. Insa inspirati de articole care au facut inconjurul internetului si care prezinta outfiturile de nunta ale mireselor si mirilor din lumea intreaga, va prezentam la randul nostru tinutele vestimentare traditionale in care diverse culturi ale lumii celebreaza evenimentul nuntii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Foto homepage: muznabutt / Shutterstock

Cuplu proaspat casatorit din Ghana, imbracat traditional

Foto: akiboatimpressions / Instagram

Mire si mireasa din India

Foto: India Picture / Shutterstock.com

Mireasa din Nigeria

Foto: nigerianwedding / Instagram

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Nunta traditionala in China

Foto: zhaoyan / Shutterstock.com

Mireasa din Turkmenistan

Foto: top_turkmens / Instagram

Mireasa din Pakistan

Foto: pakistaniweddings / Instagram

Hajra Hayat bridals are pure love😍 I think I've been a fan girl for the longest time of her designs❤️ #pakistaniweddings #couture #bridal #bride

Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

O postare distribuită de 🎀Pakistani Weddings🎀 (@pakistaniweddings) pe

Nunta traditionala din Coreea de Sud

Foto: hellosonia / Instagram

Costumatie traditionala a mirilor din Thailanda

Foto: thanatphoto / Shutterstock.com

Mireasa din Maroc

Foto: imaneemia/ Instagram.com
 

Mireasa berbera

Foto: paragon_creative / Instagram
 

Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Pe locuri, fiți gata....sport! Modele de pantofi ideali pentru alergare

Mireasa Hamar din Etiopia

Hamar woman in her wedding dress

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri