Wow, traim intr-o lume fascinanta tocmai prin diversitatea ei. India, Peru, Indonezia, Ghana, Nigeria, Kazakhstan.. descopera cateva dintre cele mai inedite si fascinante tinute ale mirilor si mireselor aflate in alte regiuni geografice si culturale:

Indiferent de cultura sau regiunea geografica careia ii apartinem, ziua in care iti unesti destinul cu o alta persoana se numara printre cele mai importante evenimente din viata cuiva. India, Peru, Indonezia, Ghana, Nigeria, Kazakhstan… miresele si mirii din lumea intreaga poarta in mod traditional vesminte speciale pentru a celebra frumusetea si importanta evenimentului. Chiar daca ne-am obisnuit sa asociem nuntile cu celebrele rochii albe de mireasa, diversitatea vestimentara cultura a lumii este fabuloasa si uimitoare.

Continentele lumii se lauda cu podoabe si tinute pline de culoare, iar in unele zone ale lumii ceremoniile de nunta au in vedere chiar si pictarea fetelor sau a mainilor/ picioarelor, in functie de traditiile locale, sau purtarea de voaluri si straturi de bijuterii ce doresc sa ascunda in chip misterios chipul. Bineinteles, nu toti respecta traditiile. Insa inspirati de articole care au facut inconjurul internetului si care prezinta outfiturile de nunta ale mireselor si mirilor din lumea intreaga, va prezentam la randul nostru tinutele vestimentare traditionale in care diverse culturi ale lumii celebreaza evenimentul nuntii.

Foto homepage: muznabutt / Shutterstock

Cuplu proaspat casatorit din Ghana, imbracat traditional

Foto: akiboatimpressions / Instagram

Mire si mireasa din India

Foto: India Picture / Shutterstock.com

Mireasa din Nigeria

Foto: nigerianwedding / Instagram

Nunta traditionala in China

Foto: zhaoyan / Shutterstock.com

Mireasa din Turkmenistan

Foto: top_turkmens / Instagram

Mireasa din Pakistan

Foto: pakistaniweddings / Instagram

Hajra Hayat bridals are pure love😍 I think I've been a fan girl for the longest time of her designs❤️ #pakistaniweddings #couture #bridal #bride

O postare distribuită de 🎀Pakistani Weddings🎀 (@pakistaniweddings) pe

Nunta traditionala din Coreea de Sud

Foto: hellosonia / Instagram

Costumatie traditionala a mirilor din Thailanda

Foto: thanatphoto / Shutterstock.com

Mireasa din Maroc

Foto: imaneemia/ Instagram.com
 

Mireasa berbera

Foto: paragon_creative / Instagram
 

Mireasa Hamar din Etiopia

Hamar woman in her wedding dress

Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri