27 Iulie 2016 publicat în Lifestyle 35 share-uri

Legea atractiei se refera la faptul ca atragem in vietile noastre oameni, situatii, intamplari care ne reprezinta, care oglindesc aspecte din noi insine – ganduri, vise, dorinte, aspiratii, pasiuni.

Dupa cum bine stim, zodia in care ne-am nascut ne da cateva indicii cu privire la felul nostru de a fi, aratand atat punctele slabe cat si pe cele puternice. Stiind aceste lucruri, putem sa invatam sa ne armonizam la ritmul firesc al Universului, folosind Legea Atractiei in avantajul nostru.

Berbec

Sunteti persoane generoase si aventuroase care iubiti experientele noi si vreti sa experimentati viata cu toate darurile sale. Dar aveti totusi si o frana in dobandirea visurilor voastre si aceasta este frica de esec. Aceasta mandrie va determina sa ratati oportunitati din frica de a nu gresi. Nu uitati insa ca orice moment de cadere nu este decat o lectie de viata si un alt pas pe drumul indeplinirii dorintelor noastre, chiar daca in acel moment lucrurile nu par asa.

Taur

Persoanele nascute in zodia Taur iubesc sa se simta in centrul atentiei. De asemenea sunt persoane extrem de sincere si in acelasi timp curioase. Se straduiesc sa isi atinga mereu potentialul maxim si investesc mult timp in dezvoltarea persoanala. Au o energie magnetica pe care o pot folosi cu succes daca reusesc sa isi cladeasca o incredere de sine ce este esentiala in manipularea Legii Atractiei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Gemeni

Persoanele nascute in aceasta zodie se pot confrunta cu o lipsa de concentrare care le face sa nu reuseasca sa isi atinga prea usor trelurile. Cu toate ascestea au o energie absolut magnetica. In jurul lor oamenii se simt linistiti si impacati. Sunt de asemenea persoane foarte inteligente cu aspiratii intelectuale profunde. Acest lucru le poate ajuta sa transfere mai bine practicile intelectuale, in viata de zi cu zi.

Preocuparea si atentia lor spre dezvoltare intelectuala poate fi folosita si in sfera Legii Atractiei. Este modul cum puteti invata sa va focusati si in viata voastra de zi cu zi spre a va atinge telurile.

Iti recomandam si: Legea Vibratiei, cea mai importanta Lege din Univers

Legea Atractiei pas cu pas: Cum sa iti indeplinesti visurile cele mai minunate, caci se poate!

 Foto homepage: Shutterstock/ Amanda Carden


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri