25 Iulie 2016 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Ea este femeia care se impune prin simpla prezenta, prin autenticitate, prin incredere de sine si curaj. Este femeia lider, este femeia care schimba lumea. Pretuiti si onorati fiecare femeie alfa din viata voastra!

1. Ea nu trebuie niciodata sa fie vocala sau rigida ca sa obtina ceea ce vrea, pentru ca priveste totul cu pozitivitate. Increderea ei de sine este inspirationala, ceea ce ii aduce multi adepti.

2. Este echilibrata si stie ca viata nu poate fi fortata. Ea reuseste sa faca fata provocarilor cu mai multa usurinta datorita acestei intelepciuni.

View post on imgur.com

3. Este acceptata cu usurinta in cercurile sociale, nu datorita banilor sau statutului social, ci datorita modului cum ii respecta si se comporta cu ceilalti.

4. Prefera sa fie directa si onesta pentru ca ceilalti sa fie capabili sa vada intentiile ei clare.

5. Ea vede diferenta dintre critica pozitiva si negativa si astfel reuseste sa ia de la fiecare ceea ce are nevoie, pentru propria evolutie.

6. Este confortabila in propria piele si cu stilul sau si nu devine victima trendurilor si a standardelor de frumusete fabricate in mass-media.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

7. Nu simte nevoia sa intre in competitie cu alte persoane; este preocupata sa devina cu fiecare pas, cea mai buna versiune a sa.

8. Este inteligenta si stie cum sa iasa cu bine din situatiile negative. Daca ceva nu merge bine, stie sa plece de langa oameni care ii fac rau – prieteni, iubiti, parteneri de munca sau afaceri.

9. Ea stie sa ii incurajeze si pe cei din jurul ei, pentru ca vrea ca fiecare sa isi cunoasca propria valoare, asa cum si ea o cunoaste pe a ei.

10. Aceasta femeie intelege importanta tuturor evenimentelor din viata ei – pozitive si negative. Stie ca acestea o ajuta sa evolueze si sa mearaga mai departe.

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri