14 Iulie 2016 publicat în Lifestyle 563 share-uri

Hipotiroidism, hipertiroidism, tiroidita Hashimoto sau anticorpi care "ajuta" corpul sa se distruga singur? Te numeri si tu printre acele persoane care se confrunta cu probleme ale tiroidei, micuta glanda fluture care joaca insa un rol extraordinar in organism? Descopera care sunt cauzele emotional-spirituale pentru care tiroida ta s-a dereglat:

Deoarece tiroida este acceleratorul corpului, corpul manifesta aceasta accelerare la nivelul tiroidei cauzand astfel hipertiroidismul, ne explica autoarea. De asemenea, in cazul unui conflict foarte puternic care nu este verbalizat, se poate dezvolta cancerul de tiroida. Tumorile tiroidei pot fi benigne atunci cand tensiunea cauzata de conflict este mai usoara la nivel de constiinta.

Foto: Designua / Shutterstock.com

Luand situatia aflata la polul opus, atunci cand tiroida incetineste, apare hipotiroidismul. Corpul primeste semnale ca nu este de niciun folos sa fugi si sa te grabesti si ajunge la o situatie contrara. In consecinta, persoana afectata de hipotiroidism devine apatica, se simte indiferenta fata de lume, simte ca nu ii pasa.

Copilul caruia nu ii este permis sa isi exprime opinia sau care realizeaza ca nimeni nu a facut (sau nu va face) niciun efort sa il inteleaga, renunta la el insusi, renunta sa-si accelereze propriul metabolism si il opreste. In consecinta, cresterea nu are loc. Tensiunea pe care corpul o expune este: „Nu imi pot crea propriul spatiu in lumea aceasta adulta. Nu merita cresterea mea. Nu vreau sa fiu ca ei. Cand aceasta tensiune se intampla in timpul sarcinii, copilul se naste cu nanism”.

Sursa informatii ultimele paragrafe: sacredascensionmerkaba.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri