Ai probleme cu Tiroida, glanda-fluture a organismului? Atunci trebuie sa citesti acest articol!

14 Iulie 2016 publicat în Lifestyle 563 share-uri

Hipotiroidism, hipertiroidism, tiroidita Hashimoto sau anticorpi care "ajuta" corpul sa se distruga singur? Te numeri si tu printre acele persoane care se confrunta cu probleme ale tiroidei, micuta glanda fluture care joaca insa un rol extraordinar in organism? Descopera care sunt cauzele emotional-spirituale pentru care tiroida ta s-a dereglat:

Hipotiroidismul este despre "blocarea vocii", hipertiroidismul are de-a face cu sentimentul de vina

Foto: Designua / Shutterstock.com

Hipotiroidismul este despre „blocarea vocii”. Multi dintre noi am fost crescuti in spiritul de a face ceea ce trebuie pentru a nu-i supara pe ceilalti, de a fi buni si cuminti. Multora dintre noi, in momentele cand emotiile erau foarte puternice, li s-a spus sa taca. Iar cand am crescut, ne-am simtit inconfortabil sa ne mai impartasim opiniile si emotiile si parea nepotrivit.

De asemenea, hipotirodismul mai este legat si de sentimentul de dezamagire, este de parere Joan Sotkin. „Daca esti adesea dezamagita, atunci probabil exprimi / mimezi dezamagirea pe care ai experimentat-o in copilarie. Ai nevoie de dezamagire in momentul prezent pentru a exprima emotiile vechi”. .” Joan Sotkin

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Pe de alta parte, hipertiroidismul este cauzat de sentimentul de vina, iar autoarea Inna Segal explica bine acest lucru in cartea “THE SECRET LANGUAGE OF YOUR BODY: The Essential Guide to Health and Wellness”. “Graba constanta, incerci sa faci pe cat de mult posibil intr-o zi. Inabilitatea de a te organiza. Sub presiunea si stresul de a realiza. Niciodata suficient timp. Simti ca daca nu reusesti sa faci lucrurile, lumea se va prabusi. Vina permanenta ca nu ai facut mai mult. Intotdeauna acolo pentru toata lumea, mai putin pentru tine insuti.” Inna Segal

Indiferent de problema cu tiroida pe care o aveti, invatati sa va iubiti si sa o iubiti. Repetati pe cat de des puteti urmatoarea afirmatie a lui Louise Hay: „Ma misc dincolo de vechile limitari si acum imi permit mie sa ma exprim liber si creativ.”

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

_____________________________

Bazandu-se pe ideile aparute in cartea "Does Your Body Lie?: Heal the Person, not the Sickness", publicatia sacredascensionmerkaba.com ne ofera o perspectiva interesanta asupra afectiunilor tiroidei si cauzelor ei emotional-spirituale.

Spre exemplu, conform afirmatiilor prezentate in articol, hipertiroidismul este cauzat la un nivel spiritual de incapacitatea de a te putea exprima asa cum ar trebui fata de o persoana, de a-i putea comunica ce ai pe suflet. De asemenea, hipertiroidismul are drept cauze interioare nemultumirea fata de propria viata, sentimentul de frustrare si de neimplinire, sentimentul ca cei din jur nu te inteleg si nu te lasa sa te faci auzit.

Mai mult, autoarea articolului ne prezinta tipologia celui care sufera de hipertiroidism. “Cel care sufera de hipertiroidism alerga permanent de altii si, mai precis, fuge de confruntarea directa cu alti oameni. Se insala constant pe el. El se gandeste mereu sa faca ceva. Este extrem de ocupat si nu se opreste niciodata. Nu are in mod necesar un sentiment de pierdere, nu ii este frica ca o sa experimenteze o pierdere si din acest motiv nu are in mod neaparat probleme cu ficatul. El are nevoie sa fie intrebat: “De ce anume iti este atat de frica incat trebuie sa fii intotdeauna pe fuga si sa functionezi la viteza mare? Este tipul de persoana foarte rapida, foarte agitata. Simte ca trebuie sa faca totul foarte repede si este intotdeauna in mod excesiv ocupata. “Ea trebuie sa se grabeasca!”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri