12 Iulie 2016 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Daca ai avea/ ai peste 60 de ani care sunt acele sfaturi pretioase pe care le-ai da persoanelor care au jumatate din varsta ta? Aceste persoane de 60+ ne-au oferit urmatoarele sfaturi... Va garantam ca merita citite!

13. Poate ca acest sfat nu este la fel de profund ca celelalte, insa cred ca este important… Foloseste ata dentara in mod regulat, problemele dentale sunt ingrozitoare.

14. Nu lua sfatul nimanui drept litera de lege. Poti sa ceri sfatul cuiva pe care il respecti, apoi ia-ti situatia in consideratie si ia propria decizie. In esenta, sfatul meu este sa iti asculti propriul sfat…

Foto: TDway / Shutterstock.com

15. Incheieturile carora le faci rau astazi isi vor lua revansa mai tarziu. Chiar daca crezi ca si-au revenit complet. Ai incredere in ce iti spun!

16. Ni se da doar o perioada limitata de timp pe acest pamant. Nu te trezi intr-o zi realizand ca ai 60 de ani si nu ai facut lucrurile la care ai visat.

17. Ti-as spune sa apreciezi lucrurile mici si sa fii prezent in moment. Ce vreau sa spun? Ei bine, se pare ca astazi majoritatea oamenilor tineri au in vedere multumirea imediata. De sa nu apreciezi in schimb fiecare moment marunt? Nu apucam sa stam pentru totdeauna pe aceasta minunata si nebuneasca planeta si putem gasi cea mai mare satisfactie in cele mai lumesti dintre activitati. In loc sa trimiti un mesaj, ia telefonul si suna pe cineva. Sun-o pe mama ta, poarta o conversatie despre nimic in mod deosebit. Acestea sunt momentele pe care sa le pretuiesti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

18. Plateste-ti facturile si stai deoparte de datorii. Daca as fi putut sa imi platesc mie insumi toti banii pe care i-am achitat in rate mici de-a lungul anilor, as fi fost deja la pensie.

19. Daca ai un vis de a fi sau de a face ceva ce pare imposibil, incearca-l oricum. Nu va deveni “mai imposibil” decat pe masura ce inaintezi in varsta si devii responsabil pentru alti oameni.

20. Cand intalnesti pe cineva pentru prima oara, opreste-te si realizeaza ca nu stii efectiv nimic despre persoana respectiva. Ii vezi rasa, genul, varsta si hainele. Uita de toate. Nu stii nimic. Acele presupuneri partinitoare care iti trec prin cap din cauza felului in care creierului ii plac categoriile iti limiteaza viata si vietile altor oameni.

Sursa: imgur.com

Foto homepage: bikeriderlondon / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri