12 Iulie 2016 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Daca ai avea/ ai peste 60 de ani care sunt acele sfaturi pretioase pe care le-ai da persoanelor care au jumatate din varsta ta? Aceste persoane de 60+ ne-au oferit urmatoarele sfaturi... Va garantam ca merita citite!

Raspunsurile la o intrebare adresata categoriei de persoane de 60+ au facut valva pe reddit si s-au viralizat ulterior in intreg mediul online. Cineva intreba persoanele trecute de 60 de ani care ar fi acele sfaturi pe care le-ar acorda persoanelor care au jumatate din varsta lor. Raspunsurile a 20 dintre acestea sunt fabuloase si merita citite si date mai departe. Iata care sunt acestea:

Cea mai importanta persoana din viata ta este cea care a ales sa isi imparta viata cu tine. 20 de sfaturi de la persoane de peste 60 de ani

via imgur.com

1. Cea mai importanta persoana din viata ta este persoana care a fost de acord sa isi imparta viata cu tine. Trateaz-o ca atare.

Foto: Yuliya Yafimik / Shutterstock.com

2. Poti trai o viata scurta sau o viata lunga – nu stie nimeni cat. Insa oricum ar fi, crede-ma cand spun ca o sa-ti doresti sa fi avut mai mult grija de tine cand ai fost tanar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

3. Lucrurile sunt doar lucruri. Nu te atasa prea tare de obiecte materiale, ci de timp si experiente.

4. Gelozia distruge relatiile. Ai incredere in persoana pe care o iubesti. In cine altcineva se presupune ca ar trebui sa ai incredere?

5. Oamenii spun intotdeauna: “Asigura-te ca ai un job in care sa faci ceea ce iubesti!” Insa acesta nu este cel mai bun sfat. Jobul potrivit este acela pe care il iubesti in unele zile, il poti tolera in majoritatea zilelor si totusi iti permite sa platesti si facturile. Aproape nimeni nu are un job pe care sa il iubeasca chiar in fiecare zi.

6. Daca esti coplesit de viata, intoarce-te pur si simplu in momentul prezent imediat si savureaza tot ce este frumos si aducator de alinare. Respira adanc, relaxeaza-te.

7. Anii trec cat ai zice peste. Nu te casatori tanar. Traieste-te viata. Du-te in diverse locuri. Fa lucruri. Indiferent daca ai mijloacele materiale sau nu. Impacheteaza-ti lucrurile intr-o geanta si du-te oriunde iti permiti sa te duci. Atata timp cat nu ai pe cineva care sa depinda de tine, nu cumpara lucruri. Niciun lucru. Du-te sa vezi lumea. Uita-te prin revistele de calatorii si alege un loc. Du-te!

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

8. Nu lua viata atat de in serios. Chiar daca lucrurile par intunecate si lipsite de speranta, incearca sa razi de cat de ridicola este viata.

9. Chiar daca il suni la 2 dimineata, un prieten adevarat va veni fugind la tine daca ai nevoie cu adevarat de el. Oricine altcineva este doar o cunostinta.

10. Copiii cresc mult prea repede. Petrece-ti marea majoritate a timpului pe care il ai cu ei.

11. Nimeni nu moare niciodata dorindu-si sa fii muncit mai mult. Munceste mult, dar nu pune munca deasupra familiei, a prietenilor sau chiar a propriei persoane.

12. Mananca si fa exercitii ca si cum ai fi o persoana cu diabet care a suferit un atac cerebral - astfel incat sa nu devii niciodata una.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri