8 Iulie 2016 publicat în Lifestyle 26 share-uri

A jucat un rol cheie in intemeierea imperiului dinastiei Maurya si a fost sfetnicul influent a doi imparati: Chandragupta si fiul sau Bindusara. Chanakya a fost inzestrat cu o inteligenta geniala.Va invitam de aceea sa parcurgem cateva dintre cuvintele si remarcile acestei minti sclipitoare a secolului sau.

“Inainte de a face ceva, adreseaza-ti intotdeauna 3 intrebari: De ce il fac? Care ar putea fi rezultatele? O sa reusesc? Doar cand te gandesti profund si gasesti raspunsuri satisfacatoare la aceste intrebari, mergi mai departe.”

Foto: Curioso / Shutterstock.com

„Pamantul este sprijinit de puterea adevarului; puterea adevarului este cea care face soarele sa straluceasca si vantul sa sufle; Intr-adevar, toate lucrurile se bazeaza pe adevar.”

“El, cel care este atasat prea mult de membrii familiei sale experimenteaza frica si durerea caci radacina tuturor suferintelor este atasamentul. De aceea, pentru ca cineva sa fie fericit ar trebui sa renunte la atasament.”

„Nu irosi cuvintele pe oameni care merita tacerea ta. Uneori, cel mai puternic lucru pe care il poti face este sa nu spui nimic.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

“Exista un anumit interes propriu in spatele fiecarei prietenii.Nu exista prietenie fara interese proprii. Acesta este adevarul dureros.”

„Bogatia, un prieten, o sotie sau un regat.. toate acestea pot fi redobandite; insa cand pierdem acest corp nu il mai putem recapata niciodata.”

„Sunt 3 pietre pretioase pe acest pamant: mancarea, apa si cuvintele placute.”

„Cine indeplineste toata fericirea pe care si-o doreste? Totul este in mainile Domnului. De aceea, ar trebui sa invatam multumirea sufleteasca.”

„Cel care fuge de o calamitate terifianta, de o invazie straina de o foamete teribila si de compania oamenilor nemernici este in siguranta.”

„Chiar daca un sarpe nu este otravitor, ar trebui sa pretinda ca este veninos.”

„Mintea unui om este cauza libertatii sau a sclaviei sale fata de ceva.”

10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

„Viata, actiunile, bogatia, ceea ce invata si moartea unei persoane sunt hotarate de Dumnezeu cand este in uter.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri