Ce trebuie sa faci cand ai o zi proasta: cateva metode care sa iti aduca zambetul pe buze.

Tuturor ni se intampla sa avem, din cand in cand, cate o zi mai putin buna, in care pare ca totul merge pe dos si ca astrele s-au aliniat parca pentru a ne face in ciuda. Cea mai buna metoda de a trece peste o asemenea zi este sa o lasi sa treaca. Insa exista si mici lucruri pe care le poti face pentru a te simti mai bine, mai ales cand treci printr-o perioada stresanta, iar astfel de zile sunt varful aisbergului.

Tehnicile de relaxare dau de cele mai multe ori rezultate si te fac sa infrunti problemele cu acea doza de calm necesara pentru a vedea lucrurile clar si a nu lua decizii pripite la suparare. Indiferent de motivele care te-au dat peste cap si ti-au stricat zenul, o despartire urata, o cearta cu sotul sau cu cei mici, probleme de familie sau provocari la slujba, toate pot fi tinute sub control. Iata ce poti face pentru a te binedispune cand ai o zi proasta:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

1. Fa o plimbare singura

Sa te plimbi putin pe afara singura si sa-ti limpezesti gandurile poate fi ca o gura de aer proaspat cand te simti sufocata de probleme. Alege un loc in care iti place sa mergi sau de care te leaga amintiri frumoase. Poate fi un parc, o straduta sau drumul pe jos pana la cafeneaua ta preferata. Un studiu pulbicat de PsychologyToday arata ca persoanele care petrec timp singure reusesc sa se concentreze mai bine, sa-si rezolve problemele mai eficient si sa isi imbunatateasca relatiile cu cei apropiati.

2. Cumpara-ti ceva pentru tine

Shopping-ul are efect terapeutic, dar asta nu inseamna ca trebuie sa intorci magazinele cu susul in jos si sa pleci acasa cu zeci de pungi pline cu haine si pantofi. Sa iti permiti un mic rasfat si sa-ti cumperi ceva doar pentru tine te va face sa te simti mai bine, mai ales daca este ceva ce iti doreai de mult. Poti alege un parfum de lux, pentru ca aromele si mirosurile placute sunt in stransa legatura cu buna noastra dispozitie.

Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

3. Asculta muzica ta preferata

Muzica este cea mai buna metoda pentru a-ti schimba dispozitia. Acordurile linistitoare ale pianului sau o trompeta de jazz te vor calma si te vor ajuta sa te eliberezi de emotiile negative instantaneu, mai ales daca nu folosesti muzica pe post de sunet de fundal si iti rupi cateva minute sa o asculti cu adevarat.

4. Mergi la masaj

Nimic mai bun sa-ti detensioneze muschii si sa te relaxeze decat un masaj cu uleiuri aromatice precum lavanda. Incearca sa-ti golesti mintea de probleme si sa te energizezi cu ganduri pozitive.

5. Uita-te la un film care te inspira

Filmele ne dau lectii importante de viata si pot fi o modalitate perfecta pentru a te relaxa si a-ti aminti de lucrurile care sunt cu adevarat importante in viata. Uita-te la filmul tau preferat sau cere o recomandare unei prietene cu care ai gusturi comune.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

6. Plangi ca sa eliberezi emotiile care te tin in frau

Decat sa tii in tine toate acele ganduri negative si sa le lasi sa te consume, mai bine te eliberezi de ele. Plangi daca simti nevoia sa o faci si descarca-te. Poate preferi sa nu te vada nimeni sau sa ai un umar de sprijin care sa te consoleze. Indiferent de situatie, nu lasa problemele sa se acumuleze pana cand se umple paharul.

7. Dormi cat trebuie

Oboseala este responsabila pentru o dispozitie proasta. Un somn agitat sau insuficient te poate pune la pamant extrem de usor, asa ca incearca sa recuperezi orele de odihna. Te vei trezi cu bateriile reincarcate si lucrurile nu ti se vor mai parea atat de negre ca inainte.

8. Inconjoara-te de persoanele dragi

Timpul petrecut alaturi de familie sau prieteni este cea mai buna terapie. Pe langa faptul ca esti inconjurata de oameni care te iubesc neconditionat, te asculta si sunt dispusi sa iti ofere intotdeauna un sfat, doar simpla lor prezenta poate fi suficienta pentru a te face sa te simti mai bine.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

9. Joaca-te cu un animal de companie

Energia nestavilita a cainilor sau o pisica linistita care iti toarce in poala iti scad tensiunea si iti regleaza pulsul in mod natural. Efectul terapeutic al animalelor este atat de intens incat psihologii il recomanda ca forma alternativa de a trata depresiile, asa ca bucura-te de compania lor cat de des poti.

10. Spune-ti ofurile atunci cand ai cui

Sa te descarci vorbind cu cea mai buna prietena sau cu partenerul tau te va face sa scapi de toate lucrurile nespuse pe care le-ai tinut in tine pana acum. O persoana care te intelege si are rabdare sa te asculte te va face sa te simti iubita si apreciata, ceea ce este suficient pentru a-ti reface dispozitia.

Retine ca zilele proaste nu sunt decat atat, nu le acorda mai multa semnificatie decat este cazul si nu le lasa sa te puna la pamant. Daca vrei sa iti schimbi dispozitia si refuzi sa te lasi coplesita de probleme, atunci aceste sfaturi garantat te vor face sa treci mai usor peste perioadele dificile din viata ta.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri