1 Iulie 2016 publicat în Lifestyle 475 share-uri

Trebuie sa marturisesc ca este unul dintre cele mai emotionante clipuri pe care le-am vazut vreodata!

In 1939, printr-o actiune umanitara cunoscuta sub numele de "The Czech Kindertransport ", sir Nicholas Winton a salvat vietile a aproximativ 700 de copii evrei din Cehoslovacia. In anul 1988… i-a intalnit din nou, ca adulti. Trebuie sa marturisesc ca este unul dintre cele mai emotionante clipuri pe care le-am vazut vreodata. Este imposibil ca reactia acestui om minunat atunci cand afla ca langa el se afla sute de oameni pe care i-a salvat in timpul razboiului sa nu va aduca lacrimi in ochi.

Urmariti acest clip atunci cand aveti nevoie sa va reamintiti ca exista pe aceasta planeta eroi adevarati, oameni buni, de o modestie incredibila, care ar face orice ca sa salveze alti oameni. Sir Nicholas Winton, acest "Schindler britanic" cum i s-a mai spus,  este una din figurile pozitive ale istoriei si a parasit aceasta lume in 2015.

 

Foto homepage: By Dmitrijs Mihejevs /Shutterstock


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri