29 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 456 share-uri

Care este animalul reprezentativ al chakrei tale si ce spune acest lucru despre tine si puterea ta interioara?

Daca te-ai nascut Miercuri, chakra ta dominanta este Vishuddha. Este chakra gatului sau a laringelui, pozitionata la baza gatului

Animalul puterii tale este ELEFANTUL ALB

Elefantul alb te calauzeste astfel incat sa iti gasesti propria voce si sa iti folosesti cat mai bine darurile care ti-au fost date. Elefantul face si el referire la putere, insa puterea sa este raportata si la ceilalti. Elefantul ne ajuta sa ne conectam la intelepciunea antica si sa ne onoram inaintasii prin respectarea a ceea ce suntem. Nu este nevoie sa mutam muntii din loc pentru a ajunge acolo unde trebuie sa fim, ci doar sa ne ascultam inima. Elefantul este cel care ne arata drumul catre casa, adevaratul "acasa" al inimii noastre.

Tu ca personalitate:

Esti o persoana inteligenta, empatica, sensibila si puternica in acelasi timp, cu o mare capacitate de intelepciune si de cunoastere. Ai un spirit evoluat care reuseste sa se conecteze la generatiile anterioare si viitoare, prin definitie un spirit matern, mai mult feminin decat masculin. Familia este de maxima importanta pentru tine si o prioritate in viata ta. Ai o personalitate protectoare si iei apararea celor mai slabi sau care au nevoie de ajutorul tau. Reusesti sa ramai tu in ciuda problemelor si a dificultatilor cu care te confrunti. Esti consecventa in opiniile tale si iti sustii cu tarie convingerile. Crezi in educatie ca forma de evolutie sociala, stii sa comunici si sa iti cultivi relatiile cu delicatete.

Foto: mezzotint / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri