15 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 40 share-uri

Poate ca le ignori sau nu le bagi in seama insa uneori pot fi chiar raspunsul tau la o rugaciune sau la o intrebare pe care ai adresat-o divinitatii si ingerilor, cerand sa iti arate calea

555 – Pune-ti centura de siguranta. In viata ta va avea loc o schimbare majora. Aceasta schimbare nu ar trebui privita ca fiind “pozitiva” sau “negativa” deoarece schimbarile fac parte in mod firesc din cursul natural al vietii. Poate ca aceasta schimbare este raspunsul la rugaciunile tale, asa ca vizualizeaza-te linistit, in pace si simte ca si cum ai fi.

Foto: Olga Osadchaya / Shutterstock.com

666 – In acest moment, gandurile tale sunt in dezechilibru, concentrate prea mult asupra lumii materiale. Aceasta secventa numerica iti cere sa iti echilibrezi gandurile intre cer si pamant. Ingerii te atentioneaza sa te axezi mai mult pe spirit si a face bine celorlalti, iar nevoile tale emotionale si materiale vor fi indeplinite in mod automat, drept urmare a acestui fapt.

777 – Ingerii te aplauda! Felicitari, te afli pe calea cea dreapta! Mergi mai departe, stiind ca dorinta ta va deveni realitate. 777 este un semn extrem de pozitiv si inseamna ca te poti astepta la si mai multe miracole.

888 – O etapa a vietii tale este pe cale de a se incheia si acesta este un semn care te avertizeaza sa te pregatesti. Aceasta secventa numerica poate inseamna si ca inchei o etapa emotionala a relatiei tale sau chiar a carierei. Inseamna si ca exista lumina la capatul tunelului. “Recoltele s-au copt. Nu astepta sa le culegi si sa te bucuri de ele.” Cu alte cuvinte, nu mai amana sa faci pasul “acela” sau sa te bucuri de roadele muncii tale.

999 – Finalizare. Acesta este sfarsitul unei faze importante din viata personala si globala. Este un mesaj catre toti cei implicati in vindecarea pamantului si inseamna “Pune-te pe treaba caci Mama Pamant are nevoie de tine chiar acum.””

000 – Aceasta secventa numerica este un memento ca esti una cu Dumnezeu si iti aminteste sa simti inauntrul tau prezenta iubirii Creatorului. De asemenea, este un semn ca o anumita situatie a parcurs ciclul sau complet.

Informatii by Doreen Virtue via google books


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri