14 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 51 share-uri

Descopera lista noastra cu filme motivationale care iti vor schimba instantaneu starea de spirit.

6. Amelie

 „Cel mai dificil lucru este de a lua decizia sa actionezi; restul nu inseamna decat tenacitate.”

Amelie ne prezinta o adevarata lectie despre cum se poate trai frumos viata, dincolo de greutatile sau traumele trecutului care ar trebui sa se piarda undeva in dorinta nestivilita si placerea de a trai in prezent. Amelie se hotaraste intr-o zi ca are o misiune pe acesta lume, si anume: sa schimbe vietile celor din jur, nascocind tot felul de strategii ca sa intervina in existenta acestora, fara ca ei sa stie.

7. Eat Pray Love

„E mai bine sa-ti urmezi propriul destin imperfect decat sa traiesti o imitatie perfecta a vietii altcuiva.”

Viata trebuie privita ca o calatorie, iar uneori este nevoie sa-ti schimbi directia pentru a trai cu adevarat. Mananca Roaga-te Iubeste, unul din acele filme bune de vazut atunci cand simti ca te-ai pierdut pe tine insati, ne arata ca exista mai multe feluri in care poti rupe monotonia, hotarandu-te in primul rand sa faci ceva pentru tine si ducandu-te sa vezi lumea cu scopul de a te regasi. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

8. Forrest Gump

 „Viata este asemenei unei cutii cu bomboane. Niciodata nu stii ce-o sa gasesti inauntru.”

Un film deosebit care s-a transformat intr-un adevarat fenomen. Acesta spune povestea lui Forrest Gump, un om simplu, care devine in mod accidental un om de succes, doar prin felul simplu de a-si trai viata. Filmul ne invata o lectie pe atat de simpla, pe atat de importanta, anume aceea ca nu trebuie sa fii un geniu ca sa obtii ceea ce vrei, important este sa faci primul pas.

9. Slumdog Millionaire

Eroul din filmul Vagabondul Milionar este un orfan care a trait toata viata la periferiile orasului indian Mumbai, care ajunge la un pas de a castiga marele premiu la versiunea indiana a „Cine vrea sa fie milionar?” Intrebarea tuturor este cum poate ajunge un copil al strazii sa cunoasca toate raspunsurile. De multe ori nu suntem capabili sa realizam ca fiecare moment, fiecare alegere facuta, fiecare intamplare din viata noastra are loc pentru a ne aduce mai aproape de implinirea destinului nostru.

10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo

10. Up

„Uneori aventura nu are neaparat de-a face cu o calatorie!”

Cand sotia lui, in varsta de 70 de ani moare, Carl Fredricksen ramane intr-o casa goala si cu dorinta de a calatori in America de Sud neimplinita. Asa ca in momentul in care asistentii sociali vin sa il ia la azil el da drumul la mii de baloane colorate care ii ridica locuinta in aer si porneste in aventura vietii sale alaturi de un pusti de 8 ani care visa sa devina explorator. Lectia pe care o avem de invat din acest film extraordinar este ca viata nu este intotdeauna dreapta si frumoasa, dar asta nu insemana ca trebuie sa traim in trecut, iar daca visele din copilarie nu se implinesc, nu inseamna ca nu putem sa cream altele noi!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri