Dupa doi ani de casnicie, Ea a obosit... Isi dorea sensibilitate in relatia ei, momente romantice, nu se mai simtea iubita, apreciata. A hotarat sa divorteze. El a convins-o sa ramana alaturi de el si sa redescopere iubirea. Descoperiti cum...

“Draga mea, nu o sa culeg floarea aceea pentru tine, insa te rog ingaduie-mi sa iti explic in continuare motivele…” Aceasta prima fraza deja imi sfasia inima. Am continuat sa citesc.

“Cand folosesti calculatorul strici mereu programele software. Plangi in fata ecranului, iar eu trebuie sa imi salvez degetele ca sa te ajut sa repari programele.

Intotdeauna iti uiti cheile acasa si trebuie sa imi salvez picioarele ca sa alerg spre casa sa deschid usa pentru tine. Iti place sa calatoresti, insa intotdeauna te ratacesti intr-un oras nou. Trebuie sa imi salvez ochii ca sa iti arat drumul.

Intotdeauna ai dureri cand esti in acea perioada a lunii. Trebuie sa imi salvez palmele ca sa calmez crampele din burta ta.

Iti place sa stai in casa si eu ma ingrijorez ca nu cumva sa te izolezi prea rau de lume. Trebuie sa imi salvez gura pentru a-ti spune glume si povesti care sa iti vindece plictiseala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Apivita România a marcat un nou început

Intotdeauna stai cu ochii prea aproape de calculator si acest lucru nu le face deloc bine. Trebuie sa imi salvez ochii pentru ca atunci cand vei imbatrani sa te pot ajuta sa iti tai unghiile si sa iti acoperi cu vopsea de par acele fire de par albe care te scot din sarite. Ca sa te pot tine de mana in timp ce cutreieri plaja si te bucuri de lumina soarelui si de nisipul frumos…. si sa iti spun culoarea florilor sau culoarea stralucirii de pe fata ta tanara….

De aceea, draga mea, in afara de cazul in care sunt sigur ca exista cineva care te iubeste mai mult decat mine… nu pot inca sa culeg acea floare si sa mor…” Lacrimile imi curgeau pe scrisoare, patand cerneala, insa continuam sa citesc.

“Acum ca ai terminat de citit raspunsul meu, daca esti multumita, te rog deschide usa de la intrare caci stau afara si iti aduc painea ta preferata si lapte proaspat….

Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

M-am grabit sa deschid usa si i-am vazut fata incordata, tinand strans in mana sticla de lapte si bucata de paine… Acum sunt sigura ca nimeni nu o sa ma iubeasca vreodata la fel de mult ca el…

* povestire via Story Dose

Foto homepage: altafulla / Shutterstock.com

Foto int: De-V / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri