15 Aprilie 2016 publicat în Lifestyle 107 share-uri

A-i spune unui copil ca este „lenes” sau „prost” sau „ca nu este bun de nimic” va genera in acel copil tocmai defectul care este invocat... Descoperiti invaturile lui Valeriu Popa in ceea ce priveste relatia dintre parinti si copii!

De asemenea, o femeie care este nemultumita de sotul pe care il are, il critica sau abuzeaza permanent si este vesnic geloasa creste posibilitatea declansarii unor boli atat in propria fiinta, cat si in cea a copilului sau. Gelozia deformeaza nu doar sufletele adultilor, dar si pe ale copiilor acestora.

Foto: Barandash Karandashich / Shutterstock.com

Gandurile sau actiunile negative au o energie distructiva mare, fiind resimtite nu doar de tine, dar si de cei cu care esti conectata. La fel, este de parere marele vindecator, imaginatia este extrem de puternica si poate crea realitatea. Prin urmare, un camp distructiv al parintilor poate altera campul copilului, iar copilul se poate naste bolnavicios, plin de frici, predispus dependentelor si obsesiilor.

Filmele care contin violenta in diverse forme nu sunt indicate in perioada sarcinii. Violenta subliminala afecteaza subconstientul intr-un mod care poate deveni necontrolabil si are efecte distrugatoare asupra psihicului si trupului copilului care se va naste. Operele de arta in schimb au un nivel de agresiune subconstienta inexistent.

“Nasterea cu picioarele inainte si prin cezariana reprezinta o trufie ridicata a mamei copilului. Nasterea prematura inseamna umilirea mandriei. Copiii nascuti prematur sunt deosebit de slabi si bolnaviciosi, iar aceasta inseamna aceeasi blocare a mandriei”, spune Valeriu Popa.

Numele pe care parintii il aleg pentru copiii lor este de asemenea important caci acesta influenteaza karma copilului si structurile campului bioenergetic. Este gresit sa ii dam copilului nostru numele unei rude deoarece creste probabilitatea ca acesta sa preia asupra sa din karma adultului, totodata si din greselile si viciile sale. Deloc intamplator, mai demult, copiii purtau nume de sfinti, sfintii avand o karma luminoasa, pozitiva care influenteaza in bine karma copilului, protejandu-l totodata de-a lungul vietii si imprimandu-i din trasaturile lor bune, pure.

De asemenea, jignirea copilului nu este nicidecum o solutie pentru a-l indrepta. A-i spune unui copil ca este „lenes” sau „prost” sau „ca nu este bun de nimic” va genera in acel copil tocmai defectul care este invocat. O mama care foloseste recompensa materiala pentru a-si convinge copilul sa aiba un „comportament adecvat” (daca inveti bine/ esti cuminte, o sa iti cumpar X lucruri) va face din copilul sau un sclav al lucrului care i-a fost promis.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri