, 8 Martie 2016 publicat în Lifestyle 24 share-uri

Primavara facem curatenie financiara! Specialistii Kruk Romania va recomanda cateva modalitati prin care puteti sa incepeti planificarea financiara de primavara:

Ce spuneti de propriul calendar financiar? Telefonul mobil a devenit deja o parte foarte importanta din viata noastra. De ce sa nu il folosim la maxim, chiar si pentru platile lunare pe care trebuie sa le facem. Folositi telefonul pentru a crea propriul calendar financiar in care va setati alarme pentru platile recurente. In felul acesta va puteti asigura ca la final de luna toate cheltuielile necesare au fost platite si puteti contoriza fiecare cheltuiala in parte.

Nu uitati sa va platiti ratele lunare catre creditorii dumneavoastra sau catre companiile de colectare a creantelor care va administreaza datoriile. Cu fiecare plata efectuata, veti fi mai aproape de rezolvarea problemei datoriilor si veti reintra in circuitul economic.

Fiecare schimbare realizata conteaza, iar la final de luna veti vedea diferente financiare pozitive.

* Informatii oferite de specialistii Kruk Romania


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri