Specialistii de la KRUK Romania ne invata cum sa creionam impreuna cu cei dragi un plan de bataie prin care sa terminam cumparaturile de Craciun la timp:

Pasul cinci:

Tineti cont de bugetul stabilit pentru aceste sarbatori si nu uitati sa va distrati alaturi de cei dragi. Sarbatorile sunt acele momente in care avem alaturi de noi cele mai importante persoane din vietile noastre. Pastrati aceste momente mereu alaturi.

“Atunci cand ne pregatim de sarbatori, suntem mereu luati prin surprindere de cheltuieli in plus. Tot ce trebuie sa facem este sa stam linistiti, sa discutam cu cei dragi si impreuna sa planificam toate cumparaturile pe care urmeaza sa le facem, de la cadouri pana la ingredientele pentru meniul de Craciun. Asigurati-va ca tineti evidenta cheltuielilor, atat pentru masa de Craciun cat si pentru achizitionarea cadourilor. Nu trebuie sa ne aruncam la cheltuieli mari, atata timp cat avem alaturi de noi oamenii cei mai importanti din vietile noastre, stim cu siguranta ca vom avea cateva zile de sarbatoare magice”, ne spune Daniela Dochia, Senior Specialist Comunicare & PR al KRUK Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Informatii oferite de KRUK Romania

Foto homepage: Kiian Oksana / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri