15 Decembrie 2015 publicat în Lifestyle 227 share-uri

Mantrele sunt folosite pentru a ne calma, pentru a ne schimba tiparele negative de gandire si pentru a ne conecta la curgerea fireasca a energiei universale.

Fara sa ne dam seama, noi inmagazinam in minte o serie de credinte despre noi insine si despre lumea inconjuratoare pe care le repetam inconstient. Credintele noastre despre viata si despre noi insine se reflecta in realitatea pe care o cream.

Iata de ce, inca din vechi timpuri, oamenii au folosit mantre pentru a medita, pentru a se conecta la momentul prezent si pentru a schimba credintele inmagazinate inconstient in minte.

Inspirata de un articol publicat de catre https://femininlasuperlativ.ro/, iti prezint mantrele care mi-au deschis mie perspectivele si care m-au ajutat in vremuri pe care le consideram dificile.

 
1. Totul in viata vine la mine cu usurinta, bucurie si glorie. – Mantra Access Counsciousness

Una dintre cele mai frumoasae mantre, pe care am invatat-o de la Carleta Tiba si care ne ofera revelatia aceasta: ca viata nu trebuie sa fie dificila, ca totul poate fi realizat cu usurinta si cu bucurie. E o mantra pe care o recomand cu drag. Practic, aceasta este mantra de baza din Access Counsciousness, un set de instrumente care au luat fiinta in Statele Unite datorita lui Gary Douglas. Access Counsciousness cucereste acum intreaga lume, facilitand transformarea fiecaruia dintre noi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Ca sa afli mai multe despre Access Counsciousness citeste si: INTERVIU: Carleta Tiba - cum sa ai Acces la Constienta: TOTUL IN VIATA VINE LA MINE CU USURINTA, BUCURIE SI GLORIE

 

2. Sunt in siguranta in Univers si toata Viata ma iubeste si ma sprijina. – Louise Hay

Eu o spun in engleza: "I am safe in the Universe, and all Life loves and supports me". E o mantra pe care am invatat-o de la Louise Hay. Ma ajuta enorm in momentele in care ma simt vulnerabila, aceasta mantra imi reaminteste ca totul este si va fi bine mereu, pentru ca Viata ne sprijina in orice facem!

3. Om Shreem Hreem – mantra antica cantata si de Indiajiva. Va recomand sa ascultati mantra si veti simti cum energie calma, conectare cu divinitatea si pacea va cuprind:

Om Shreem Hreem Gleem Gloum Gang Ganapataye vara vara da sarvajanamme vashamanayah swaha Tatpurushaya vidmahe vakrakundaya dheemahi Thano thandir prachodayat Om Shreem Hreem Gleem Gloum Gang Ganapataye vara vara da sarvajanamme vashamanayah swaha Ekadandhaya vidmahe vakrakundaya dheemahi Thano thandir prachodayat Om Shreem Hreem Gleem Gloum Gang Ganapataye vara vara da sarvajanamme vashamanayah swaha

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Am descoperit mantra intr-o perioada foarte agitata, cand aveam nevoie de mai multa calmitate in viata mea. Am auzit-o intamplator intr-un documentar si apoi am cautat-o. Nu este nevoie sa stim traducerea si interpretarea mantrei, ne putem bucura de efectele ei asupra psihicului.

4. Aleg iubirea in fiecare zi! Imi dau voie sa iubesc si sa fiu iubit(a) la randul meu! – Louise Hay

Noi meritam iubire pentru simplul fapt ca existam, am invatat tot de la Louise Hay. Nu, nu trebuie sa atingem teluri impuse de altii pentru a merita iubire, spune Louise. Nu trebuie sa arati ca un fotomodel ca sa meriti iubire, nu trebuie sa ai un anume job sau un statut social, etc. Nu. Meritam iubire fiindca existam. Asa cum si florile sunt mangaiate de soare si nu trebuie sa faca nimic special pentru acest dar. :)

5. Moartea nu este opusul Vietii. Viata nu are un opus. Opusul mortii este nasterea. Viata este eterna. – Eckhart Tolle

Aceasta nu este chiar o mantra, este mai degraba o revelatie pe care am avut-o datorita lui Eckhart Tolle. Iar eu mi-o spun atat de des incat s-a transformat intr-o mantra personala. Ma ajuta sa accept mai usor traumele prin care trece intreaga Planeta si tot ceea ce se intampla negativ in lume. Ma ajuta sa imi amintesc viata in toata largimea ei si sa accept manifestarea Universului exact asa cum este…
 

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

 Iti recomandam si:

16 afirmatii puternice despre Dragoste si Relatii de la Louise Hay. Vor aduce si mai multa iubire in viata ta!

Cele 12 porunci ale lui Louise Hay pentru a invata sa te iubesti pe tine

27 de lectii de viata de la Eckhart Tolle

Dr. David R. Hawkins: PIRAMIDA CONSTIINTEI UMANE sau drumul spre ILUMINARE

Iulia S.

Foto fr si main: By Zelenov Yurii /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri