2 Decembrie 2015 publicat în Lifestyle 27 share-uri

Sfat de la Jane Fonda: O zi din viata fara un moment de bucurie este o zi pierduta

Fiecare familie are problemele ei, indiferent de statutul social. Nu va mai comparati cu altii in ceea ce priveste potenta financiara. Renuntati la competitia cine are mai multe posesiuni sau ai cui copii sunt mai dotati… material si se plimba mai mult prin baruri sau prin strainatate. Mai degraba puneti in balanta cine are mai mult timp liber, cine este mai fericit, mai sanatos si mai longeviv.

Nu va framantati in legatura cu lucrurile pe care nu le puteti schimba. Nu ajuta la nimic, iar o stare psihica proasta va poate imbolnavi. Creati-va o stare permanenta de bine si identificati ce va face fericiti. Atata timp cat sunteti sanatosi si bine dispusi, va veti face planuri si veti astepta cu nerabdare ziua urmatoare.

O zi din viata fara un moment de bucurie este o zi pierduta. O zi care aduce un moment de bucurie este o zi castigata. Un suflet optimist vindeca boala mai repede. Iar un suflet fericit nici nu are ce vindeca, pentru ca nu cunoaste boala…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Pastrati-va o stare de spirit pozitiva, faceti miscare in fiecare zi, intotdeauna afara, la soare, mancati multe alimente care contin vitamine si minerale, si veti avea toate sansele sa mai traiti 30-40 de ani in deplina sanatate si vigoare. Bucurati-va de ceea ce aveti si de tot ce va inconjoara.

Si nu uitati de prieteni. Ei sunt una din bogatiile vietii. Faceti-va prieteni trainici, respectand cateva reguli simple: Ascultati-i fara sa-i intrerupeti; vorbiti-le fara sa le reprosati ceva; faceti-le daruri fara sa le pretindeti ceva in schimb; raspundeti-le fara sa-i contraziceti; iertati-i fara sa-i pedepsiti; promiteti-le fara sa uitati. Asa, nu veti fi niciodata singuri.

Va doresc o viata lunga si implinita!

 Jane Fonda

(sursa text - Facebook)

Foto fr si main: By Jacob Lund /Shutterstock

 

Iti recomandam si:

Actorul JIM CARREY: Nu cred in speranta. Speranta este cersetorul. Speranta trece prin foc, dar credinta se ridica deasupra sa!

Iti recomandam si: Keanu Reeves: Nu pot trai in lume fara iubire

Oprah Winfrey: Cele 20 de porunci personale

Actorul Richard Gere Un exercitiu foarte puternic pe care il fac


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri