20 Noiembrie 2015 publicat în Lifestyle 30 share-uri

Oricat de ciudat ar suna, in primul rand este despre cat de mult te iubesti pe tine! Iata care sunt cele 10 lectii ale lui Kate Northrup pentru a avea succes in viata si a atrage banii inspre tine:

Kate Northrup, autoarea cartii „Money: A Love Story” (Banii: o poveste de dragoste), are o poveste de viata interesanta. La 18 ani si-a propus ca pana la varsta de 30 de ani sa fie independenta financiar. Prin urmare, a intrat intr-o afacere cu mama ei si apoi a mers mai departe cumparandu-si tot ceea ce-si dorea (rochii, genti, pantofi etc), fara a tine cont de nimic, pana a ajuns sa aiba datorii de 20 000 de dolari. Libertatea ei financiara lipsea insa cu desavarsire, iar Kate a intrat in antreprenoriat din motive gresite.

Astazi Kate este de parere ca experienta ei a avut loc fiindca nu s-a pretuit suficient de mult pe ea insasi, iar datoria ei enorma reprezenta de fapt ceea ce credea ca ar trebui sa valoreze. S-a mutat din apartamentul scump din New York intr-o casa in Maine pe care si-o poate permite si a reusit sa-si achite datoriile si sa inteleaga ce-si doreste de la viata. La 28 de ani, si-a dobandit in totalitate libertatea financiara prin crearea unei retele de marketing de 800 de persoane. Kate este astazi un antreprenor de succes si a inteles cat valoreaza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Mary Pritchard, profesor in psihologie la Universitatea Boise din Statele Unite ale Americii, a realizat pentru Huffington Post o trecere in revista a principalelor idei care se desprind din cartea lui Kate Northrup – „Money: A Love Story”. Intr-un articol aparut in faimoasa publicatie, Mary Pritchard ne prezinta lectiile de viata invatate de Kate Northrup. Mary Pritchard este la randul ei fondatoarea a comunitatii virtuale Awakening the Goddess Within.

10 lectii de la Kate Northrup pentru a avea succes in viata si a atrage banii inspre tine

via https://www.huffingtonpost.com

1. Iubirea – iubirea de sine in special – este cel mai important lucru in viata. Mantra lui Northrup este: “Esti suficient. Meriti.” Desi scrie si ii invata pe altii despre libertatea financiara, telul ei real este de a face oamenii, femeile in particular, sa-si realizeze propria valoare.

Foto: Ken Schulze / Shutterstock

2. Nu este despre bani, despre ce ai si ce nu ai – este despre perceptia ta despre tine, despre lume si despre ceea ce pretuiesti in viata. Nicio suma de bani, nicio schimbare a corpului tau sau a greutatii, niciun obiect nu ar putea sa inlocuiasca vreodata dragostea si compasiunea pe care ar trebui sa le arati fata de tine insuti.

3. Trebuie sa inveti sa primesti – a fi capabil sa primesti un compliment, sa primesti un dar sau sa iti permiti tie insuti sa primesti dragoste de la tine sau de la altcineva va face mai mult pentru sanatatea ta mentala decat orice sacrificiu pe care il faci pentru ca altcineva sa se simta mai bine.

4. Spune-ti propriul adevar – atat de des ne controlam sentimentele noastre adevarate, tematori sa le spunem oamenilor (sau chiar sa admitem fata de noi insine) ceea ce gandim sau simtim cu adevarat. Insa aratandu-te asa cum esti are valoare. A fi cine esti este mai important decat ce cred altii despre tine si este o expresie puternica a iubirii si a respectului de sine.

5. Ai grija de tine – ai doar acest singur corp, aceasta singura viata, aceasta sansa, asa ca ai face bine sa iti tratezi corpul si pe tine cat mai bine. Nu, nu trebuie sa iti faci in fiecare saptamana masaje sau pedichiura (desi poti, daca doresti, iar aceste acte adauga valoare vietii tale), insa trebuie sa faci lucruri doar pentru tine in fiecare saptamana – de preferat in fiecare zi. In pauza ta de pranz, fa o plimbare de 5 minute in natura. Este excelenta pentru sanatatea ta mentala. Sambata dimineata, stai in pat cu o ora mai mult decat de obicei. Urmeaza acele cursuri de yoga pe care aveai de gand sa le incerci.

Foto homepage: wavebreakmedia / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri