20 Noiembrie 2015 publicat în Lifestyle 38 share-uri

Oricat de ciudat ar suna, in primul rand este despre cat de mult te iubesti pe tine! Iata care sunt cele 10 lectii ale lui Kate Northrup pentru a avea succes in viata si a atrage banii inspre tine:

6. Fii propriul Print Fermecat. In viziunea lui Northrup, financiar vorbind, multe femei asteapta ca cineva sa le salveze. In cazul lui Northrup, era mama ei. Cand a realizat la 20 de ani ca afacerea care o lega de mama ei nu ii va permite niciodata sa fie libera emotional, financiar sau spiritual, si-a dat seama ca trebuie sa rupa legaturile. A trebuit sa inceteze sa mai astepte ca altcineva (mama ei) sa o salveze. A trebuit sa invete sa se salveze singura. Cum? “Scapa de acel erou fals si du-te inspre o directie in care ai grija de tine in totalitate, cu dragoste. “Cum faci asta? Facand o lista cu toate calitatile pe care vrei ca Printul tau sa le aiba si actionand pentru a-ti dezvolta acele calitati in tine.

Foto: gualtiero boffi / Shutterstock.com

7. Constientizeaza-ti fricile – cu totii avem lucruri in vietile noastre de care ne este frica – locuri unde frica noastra ne opreste din a ne afirma in totalitate. Este momentul sa nu mai fugim si sa ne constientizam fricile. Ia acele ganduri negative si ajusteaza-le in lucruri cu care poti sa lucrezi. De exemplu, “Imi este frica sa renunt la jobul meu” s-ar putea transforma in “sunt entuziasmata de noile oportunitati pe care noul job o sa mi le ofere.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

8. Acorda atentie – tot ceea ce investesti cu atentie creste. Asa ca daca esti atent la cat de nefericita este viata ta, ce crezi ca se va intampla? In schimb, daca acorzi atentie tuturor lucrurilor minunate care ti se intampla in fiecare zi, nu vei face decat sa atragi si mai multe lucruri minunate. O simpla schimbare de atitudine poate avea adesea efecte profunde.

9. Fiecare schimbare incepe cu un prim pas. Northrup nu a scapat de datorie peste noapte, insa in fiecare luna a platit din ea in mod rezonabil astfel incat, dupa cativa ani, datoria s-a dus. Decizia ta de a fi sanatos poate incepe cu mancatul unei legume in plus pe zi, iar ulterior, daca esti ok cu asta, poti adauga o alta leguma in fiecare zi. Oricare ar fi obiectivul tau in viata, asigura-te ca mini-obiectivele tale sunt realizabile si nu te vei lasa descurajat in timpul procesului.

10. Cere ajutorul – nu e nimic gresit in a cere ajutorul cand ai nevoie de el. De la prieteni, familie, colegi sau echipa de consilieri financiari. Nu esti mai putin om daca nu ai toate raspunsurile. Esti uman.

Idei trasate de Mary Pritchard

Sursa: https://www.huffingtonpost.com
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri