12:07, 23 Iulie 2015 publicat în Lifestyle 387 share-uri

Sunt un vindecator. Lucrez ca si terapeut, eu ii consiliez pe oameni si le vindec ranile (mai ales pe cele emotionale, dar si pe cele fizice). Nu mi-am dorit niciodata in mod specific sa fac asta. Am vrut sa fac multe lucruri, dar niciodata asta…

Acesta este un articol superb scris de Ben Ralston de la Elephant Journal. Este nevoie sa facem cunoscuta aceasta viziune si aici.

Cand acest lucru a aparut in viata mea, am stiut ca este chemarea mea. Sunt pasionat de acest lucru. Vindecarea este cel mai simplu si mai natural lucru din lume. Sunt doar 3 pasi simpli pe care ii poti face ca sa vindeci aproape orice. Sigur ca nu orice poate fi vindecat, dar sunt si multe aspecte carea pareau de nevindecat, care pot fi vindecate…

Citeste si:
Programarea Neuro-Lingvistică: Tot ce trebuie să știi despre NLP
Programarea...

Iata cei 3 pasi ai vindecarii:

Foto: Shutterstock.com; pasare, aripi, colivie

Foto homepage: Shutterstock.com; inima, palme, desen

Citeste si:
Saliva, un aliat prețios pentru a avea dinți albi și sănătoși
Saliva, un aliat prețios...

1. „Asuma-ti responsabilitatea”


Oricare ar fi problema, este problema TA. Este a ta. Nu a altcuiva.
Chiar daca in trecut ai crezut ca este vina altcuiva. Chiar daca ti-ai dorit poate, sa fie vina altcuiva. Nu este si nu a fost. Asumati-o. Infrunt-o.
Imagineaza-ti ca la propriu, aceasta problema s-ar afla in mainile tale. Tine-o in fata ochilor tai si priveste-o adanc. Doar tie iti paratine acveasta problema. Doar tu te poti elibera de ea. Dar mai intai trebuie sa ti-o asumi.

Atunci cand ti-ai luat responsabilitatea, nu ii mai invinuiesti pe altii; si nu mai fugi de aceasta problema. Stii ca ai responsabilitatea propriei schimbari.

Destul de des, oamenii ma suna si ma intreaba daca nu as putea sa le ajut partenera sau partenerul sau prietenul. Am invatat sa spun nu in aceste situatii. Daca acea persoana nu isi poate asuma responsabilitatea, nu o pot ajuta. Si nici tu nu poti face acest lucru.
Nu ii poti tu determina pe oameni sa se schimbe.

Foto: Shutterstock.com; femeie, apus

2. Gaseste cauza problemei

Nu este chiar atat de greu precum pare, dar nici usor nu e. Dar nu e mai greu decat la punctul 1. :)
Multe persoane nu trec de pasul 1. Ar trebui sa stii acest lucru. Daca cineva vine la mine dupa ce deja a trecut de pasul 1 (faptul ca si-a asumat responsabilitatea pentru problema pe care o are), atunci il ajut intotdeauna.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri