Cand ai experienta dragostei - indiferent ca ne referim la a darui dragoste sau la a primi - ai devenit generos pentru restul lumii. De aceea, oamenii indragostiti pot face lucruri extraordinare.

Cei doi care formeaza un cuplu trebuie sa se reasigure reciproc ca sunt acolo intotdeauna unul pentru celalalt. Si trebuie sa se faca unul pe altul sa se simta in siguranta. Iar acest lucru se intampla atunci cand exista un tel comun si un angajament al unuia pentru celalalt si viceversa. Si cand oamenii au acest lucru, dragostea ii face sa se simta in siguranta, iar dragostea incepe de fapt sa le vindece corpurile fizice si emotiile.

Foto: dragoste, cuplu @ Shutterstock

Cand te indragostesti de cineva, scrie pur si simplu pe o foaie de hartie trasaturile pe care le admiri la acea persoana si apoi spune-ti tie insuti “si eu voi manifesta aceste trasaturi”. Si cand faci acest lucru, nu mai imprumuti din energia lor, ci devii acea energie. Si apoi, in loc de nevoie, este momentul sa te joci si sa te bucuri.

Poti sa pui toata violenta fie pe seama lipsei relatiilor, fie pe seama relatiilor deficitare in copilarie sau viata romantica. Cred ca toti oamenii din lume care comit crime violente sau care sunt angajati in terorism au experimentat la un moment dat o lipsa totala de dragoste.

Cand ai experienta dragostei, indiferent ca ne referim la a darui dragoste sau la a primi dragoste, ai devenit generos pentru restul lumii. De aceea oamenii indragostiti pot face lucruri extraordinare."

~ Deepak Chopra

Sursa: www.eharmony.com/dating-advice

Foto homepage: putere, creatie, energie @ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri