Iubirea la timpul prezent: 8 MITURI GRESITE despre DRAGOSTEA ADEVARATA

12:06, 2 Iunie 2015 publicat în Lifestyle122 share-uri

Am descoperit o carte senzationala despre iubire, pe care vrem sa v-o recomandam si voua. Oamenii s-au obisnuit sa creada neadevaruri despre iubire si relatii, neadevaruri care fac ca acestea sa devina dificile si tensionate. Iata de ce, intr-o iubire matura, lucrurile vor sta altfel intre doi oameni care se vad, se apreciaza si se sprijina reciproc.

Exista doua motive fundamentale pentru care oamenii ajung sa se casatoreasca. Cel mai obisnuit si mai evident este acela ca recunoastem in celalalt sufletul pereche, ranit. Este o asociere de roluri complementare pe care ni le asumam.

Vechi modele afective si psihologice, mostenite din familie si transgenerational, care ne insotesc inconstient si ale caror drame tindem sa le reproducem in viata noastra pana cand devenim constienti de ele. Relatiile construite pe aceasta baza sunt dificile si dureroase.

Citeste si:
Horoscopul detaliat pentru Decembrie 2020: Previziuni complete...
Horoscopul detaliat pentru...

Al doilea motiv, mai discret, nerostit, dar foate prezent, este o baza de valori comuna. Cu cat central de greutate al relatiei basculeaza mai mult catre platforma de valori comune, cu atat rejucarea dramelor familiale mostenite tinde sa-si diminueze impactul distructiv asupra cuplului.

Autorii demonteaza miturile car stau la baza institutiei occidentale a cuplului, aratand cu claritate cum majoritatea dintre noi, inconstienti si rataciti in trecut, folosim vechile modele ca pe niste arme, incercand sa obtinem prin vechile cai si roluri ceea ce n-am obtinut in trecut.

Citeste si:
Foc, libertate și pasiune în stare pură. 10 Secrete bine descifrate...
Foc, libertate și pasiune în...

Aceasta in loc sa revenim mereu in momentul Prezent, regasind baza comuna de valori fundamentale care ne uneste. O carte deci, despre iubire constienta, despre Prezenta, despre renuntarea la roluri. (descriere via Elefant.ro)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri