2 Iunie 2015 publicat în Lifestyle 22 share-uri

Ma cunosc si ma tratez! Chiar daca nu sunt niciodata binevenite, afectiunile care ne incearca uneori trupul pot trada de fapt anumite probleme emotionale si dezechilibre spirituale. Este semnalul de alarma al corpului, mesajul puternic ca trebuie sa actionam si sa invatam sa ne ascultam. Vezi care sunt posibilele cauze spirituale ale unora dintre cele mai frecvente afectiuni specifice femeilor:

Celulita – poate trada adesea “manie depozitata”, dar si atasamentul sau blocarea in anumite traume si rani din copilarie, imposibilitatea de a le lasa in urma. Intampini dificultati in a progresa si in a-ti alege propria directie in viata.

Vaginita – poate trada manie/ suparare orientata catre partener de viata, dorinta subconstienta de a-l pedepsi cumva, culpabilitate sexuala. Persoana in cauza nu isi poate manifesta deplin sexualitatea ta, pedepsindu-si astfel inconstient partenerul.

Foto: Trup femeie, Shutterstock

Infectii urinare – arata supararea si nemultumirea, de obicei fata de sexul opus sau fata de partenerul de viata. Exista tendinta de a-i invinovati pe altii pentru nemultumirile tale sau pentru ceea ce ti se intampla.

Fibrom uterin – o lovitura pentru egoul feminin, hranirea si alimentarea unei rani cauzata de partener, imposibilitatea de a te putea vindeca si de a putea ierta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani?

“Cauzele fibromului uterin sunt: frustrarea, ruinarea, violarea dorintei sau a sentimentului de protectie, de stabilitate, de intimitate. Lipsa de recunoastere si de gratitudine din partea barbatului ii reprima femeii energia latenta care-i asigura vitalitatea, capacitatea de a se manifesta, de a se exprima, de a fi ea insasi. Consecinta in plan fizic este, adesea, tot fibromul uterin. O alta cauza a aparitiei fibromului uterin o constituie chiar reprimarea dorintei de a fi mama (de a avea un copil) din cauza conditiilor (neajunsurilor) materiale, a ambitiilor sau a obligatiilor profesionale, a dorintei de a avea libertate (pentru a calatori, a se distra etc.), a nesigurantei in casnicie, a instabilitatii (sau a inexistentei) relatiei de cuplu s.a.m.d.” (extras din cartea "Fundamentele medicinei naturale. Principii generale", Editura Deceneu, autor: Dr. Dorin Dragos)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri