Dr. Shigeaki Hinohara cel mai in varsta medic practicant din lume, acum in varsta de 103 ani, pe care i-a implinit in octombrie 2014. Care sunt secretele vitalitatii medicului japonez?

5. Imparte ceea ce ai invatat

Peste tot sunt oameni invatati, dar rar ii gasesti pe aceia care intreprind un efort activ pentru a impartasi din ceea ce stiu ei. Trebuie sa ai o traire interioara care sa iti aratae ca trebuie sa dai inapoi ceea ce ai primit, astfel incat si ceilalti sa poata beneficia de pe urma cunostintelor tale. Incearca sa gasesti cai de a impartasi cu ceilalti cunoasterea si intelepciunea pe care le-ai strans prin intermediul experientei tale. Acest lucru iti va imbogati propria viata.

6. Da o sansa naturii

Stiinta are limitarile sale pentru ca uneori, boala se afla in mintile noastre sau si mai rau, in suflete. Asa incat, pentru adevarata vindecare, natura cu bogatia si frumusetea ei, ne sta la dispozitie: fie ca este vorba de o gradina mirifica, un animal pe care il mangaiem sau cantecul superb al unei pasari. Ceea ce are nevoie sunfletul tau nu poate fi prescris de catre un doctor si nu poate fi furnizat de niciun chimist. Scufunda-te in arta, muzica, poezie, frumusetea naturii, pentru ca si noi facem parte din ea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor


7. Urca pe scari, evita liftul!

E cel mai usor mod prin care iti poti mentine muschii activi si puternici. Nu rata nicio oportunitate de a urca treptele. Rezista tentatiei de a lua liftul. Mai bien ia-o pe scari. Beneficiile acestui obicei se vor vedea in timp.

8. Fii moderat in privinta posesiunilor materiale si banilor

Pana la urma, ceea ce ne aduce cea mai multa si adanca fericire sunt toate acele lucruri pe care nu le putem cumpara cu bani. Sa iti petreci cea mai mare parte a vietii ca sa achizitionezi bunuri nu este cel mai bun mod prin care te poti bucura de viata. Bnaii sunt importanti, dar multumirea este cu mult mai importanta.

9. Asteapta-te la neprevazut

Viata este impredictibila, asa incat, in mod natural multe evenimente neprevazute se pot petrece. Unele placute si altele mai putin placute. Omul este facut insa astfel incat sa reuseasca sa izbandeasca si sa supravietuiasca. Ia ce e mai bun din orice situatie, este mereu cate ceva de invatat din fiecare situatie.

10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre


10. Gaseste-ti un model

Pune-ti un scop in viata, mai mult decat ceva ordinar. Vei vedea cum un scop maret te va propulsa realmente. E important s aiti gasesti un model de urmat sau cat mai multi oameni care sa te inspire ca tu sa dai ce ai mai bun din tine. Examineaza-ti provocarile. Aceasta iti va dezlega potentialul interior, ceva despre care tu insuti este posibil sa nu stii momentan…


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri