Sa-ti spui "nu pot" cand totul pare ca se poate, parca nici nu indraznesti. Ar fi o minciuna gogonata, coborata de pe cea mai indepartata planeta de realitate. Sa-ti spui "nu pot" dupa mai multe dezamagiri, esecuri, renuntari sau probleme de care nu poti scapa inca si sa o faci cu toata convingerea, ar fi o realitate dura. E simplu si convenabil sa te convingi ca nu poti, ca nu te mai intereseaza, ca nu mai esti in stare. Ai incercat sa poti, dar nu ai reusit. Tocmai ai optat pentru cea mai frumoasa si des utilizata scuza din lume: aceea de a te multumi cu putin.

Ai impresia ca nu poti face fata sarcinilor de la serviciu? Cat de mult te-ai inselat... POTI! Programeaza altfel taskurile, seteaza altfel prioritatile, abate-te de la planurile incearca sa-ti rezolvi problemele ca si cum ai face-o eficient. Imitand eficienta, ajungi sa o imiti... perfect.

Poti sa te schimbi, poti sa faci greseli, sa le faci din nou, sa te razgandesti, poti sa renunti la toti prietenii tau, poti sa-ti parasesti iubitul daca iubirea lui nu te mai face fericita, poti sa-ti permiti sa fii imperfecta, poti sa-i ranesti pe ceilalti din cand in cand, insa nu poti sa faci asta la nesfarsit. Ai o datorie sfanta fata de tine: sa incerci sa poti! Prin sugestie, imitatie, impunere, autocontrol, etc. Cum poti tu mai bine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri