Pronia cereasca a facut sa aterizeze la biroul redactiei un "mat" mic, negru, slab si pricajit. Speriat si cu o atitudine de ingeras, a reusit sa miste acel ceva din fiecare dintre noi. Pentru multi, a fost dragoste la prima vedere. Cu mici exceptii masculine, ne-am indragostit instantaneu de el. Sufletele sensibile au fost miscate. Instinctele materne s-au trezit la viata. "Matul" a cucerit si a vrajit tot ce exista pe suprafata biroului.

Pronia cereasca (as indrazni sa o numesc in cazul nostru Andra) a facut sa aterizeze in biroul redactiei un “mat” mic, negru, slab si pricajit. Speriat si cu o atitudine de ingeras, a reusit sa miste acel ceva din fiecare dintre noi. Pentru multi, a fost dragoste la prima vedere. Cu mici exceptii masculine, ne-am indragostit instantaneu de el. Sufletele sensibile au fost miscate. Instinctele materne s-au trezit la viata. "Matul" a cucerit si a vrajit tot ce exista pe suprafata firmei incepand cu oameni, continuand cu birouri si terminand cu tastaturi si monitoare de calculator... Si a reusit intr-o singura zi ceea ce altora le-a luat cel putin o saptamana: negriciosul a devenit preferatul tuturor.

Before: Fata-de-inger

Atunci a fost momentul in care s-a nascut invidia in suflete meschine precum al meu. Recunosc ca m-am bucurat din tot sufletul, cand dupa cateva zile, "matul" cel bland a inceput sa comita gafe colosale. Tastaturi blocate, mancare furata, globuri sparte in bradul de Craciun, cosuri de gunoi rasturnate, apa varsata peste facturi pretioase ca aurul... negriciosul le-a facut pe toate.

In cel putin o saptamana a facut ceea ce nu a facut nimeni de la infiintarea firmei: a creat scene demne de razboiul stelelor. Minunat! Razbunarea e ca mierea!. Subit, simpatiile s-au mai atenuat, dragostea eterna a inceput sa se stinga. Faima vedetei cu blanita naturala era pe moarte. Am castigat.

After: Dracusorul-in-persona

Apoi... a lipsit cateva zile. Atunci am inteles... Oameni buni, animalele au rostul lor pe lumea asta. Nimic nu ne binedispune mai mult decat nazbatiile si ispraviile acestor animalute. Mai ales ele ne fac viata mai colorata si picanta, numai buna de trait si de iubit! De ce nu le-am iubi la randul nostru?

Tot pentru zambete si voie buna, scormonind pe internet, am dat de cateva videoclipuri haioase. Am ras in hohote urmarindu-le, mai ales ca unele faze nu sunt tocmai straine de personajul memorabil prezentat mai sus:

Lupta in stil matrix:

Le facem pe toate:

Incercare de canibalism:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri