O scrisoare emotionanata si plina de invataminte pretioase!

5. Poate ca pasiunile tale nu isi vor ingrosa contul din banca, dar te vor ajuta sa devii milionara in amintiri deosebite

Nu iti refuza bucuria de a te inconjura de prieteni pe care nu o sa ii ai mult timp langa tine, bucuria de a te exprima in mediile in care te simti inconjurata de frumusete si unde sa ai sentimentul ca ai facut tot ce ai stiut mai bine pentru a le oferi celor din jur bucurie.

Aceste amintiri iti vor pune riduri pe fata, cicatrici pe corp si putere in muschi. Ele iti vor face inima sa creasca atat de mult cat ii vei permite tu.

Banii vin si pleaca. Uneori o sa ii ai foarte usor, dar se va intampla sa fii nevoita sa apelezi la mine de cateva ori, dar sa stii ca amintirile pe care ti le creezi nu iti pot fi luate niciodata.

Viitoarea mea fiica, poate ca nu vei fi faimoasa si nu vei ajunge in cartile de istorie, dar asta este in regula. Atata timp cat iesi afara si iti traiesti viata in cel mai vesel si mai optimist mod posibil, iti vei scrie propria poveste in cartea cea mare a femeilor care au daruit acestei lumi tot ce aveau mai bun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Abia astept sa te cunosc intr-o buna zi!

Sursa: EliteDaily.com

foto prima pagina: mama si fiica, shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri