O scrisoare emotionanata si plina de invataminte pretioase!

3. Provocarile nu te ocolesc, dar depinde de tine cum iti vor influenta viata

Vietile pline de insemnatate au fost traite de catre cei care s-au confruntat cu infrangeri gigantice, dar care au acceptat toate provocarile pentru a face o diferenta.

In timp ce cu siguranta vei simti aceste obstacole precum niste piedici in calea ta, trebuie sa stii ca daca ai sa renunti si ai sa te lasi coplesita de emotii negative, vei regreta mai tarziu.

Esti mult mai puternica decat crezi. Aceste obstacole sunt ingredienetele cheie ce te vor ajuta sa te descoperi pe tine insati. Dinamica si creativa, sensibita si plina de imaginatie, tu vei fi genul de femeie care isi va infrunta temerile cu capul sus pentru ca asa vrei tu!

4. Asculta sfaturile cliseice, dar nu te transforma intr-un cliseu

"Nu tot ce zboara se mananca" este o vorba pe care ai sa o tot auzi pana cand ai sa cresti mai mare, si probabil iti vei da ochii peste cap de fiecare data.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Oricat de prostesc ar suna si oricat de multi oameni ti-ar spune asta, ar trebui sa iei in semaa si aceste sfaturi cliseistice pentru ca de cele mai multe ori contin foarte mult adevar.

Pe de alta parte, devenind un cliseu ar fi un esec total. O astfel de persoana este lipsita de creativitate, de originalitate, este tipica si se pierde in multime.

Cele mai mari femei din istorie au "ciufulit pene" si s-au facut remarcate in cele mai frumoase moduri posibile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri